NightTheFox
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Öncelikle merhaba, 5 senelik casper nirvana'mı artık emekli etme zamanı geldi ve yerini daha 'gerçek' bir makine ile doldurmak istiyorum. Monster'ın sitesinde biraz gezindim ve şu anda herhalde istediğim her özelliğe karşılık verip fiyatı biraz zorlayacak olsa da karşılanamayacak gibi olmayan tek bilgisayarın bu olduğunu düşünüyorum.
Tulpar T7 V3.4.1 17.3" Oyun Bilgisayarı
Kullanan varsa durum nasıl? Sıkıntı çıkardı mı hiç? Isınma sorunu var mı?
Ya da bu fiyat aralığında belki 200 300 TL fiyat geçerek ekran kartı 970M olan bir bilgisayar önerecek olan varsa onları da bekliyorum. İnternette 960 ile 970 arasında büyük bir fark olduğunu okudum. Bana 3 4 sene yetecek bir bilgisayar istediğim için 970 olursa bir nebze daha uzun ömürlü olur gibi geliyor
Şimdiden teşekkürler
Ayrıca bilgisayarı önümüzdeki ay içinde almayı planladığımdan stok olayının önemsiz olduğunu varsayarak bu linki koydum. Dün akşam monster'a bilgi istemek için mesaj attım stok hakkında cevap bekliyorum
Tulpar T7 V3.4.1 17.3" Oyun Bilgisayarı
Kullanan varsa durum nasıl? Sıkıntı çıkardı mı hiç? Isınma sorunu var mı?
Ya da bu fiyat aralığında belki 200 300 TL fiyat geçerek ekran kartı 970M olan bir bilgisayar önerecek olan varsa onları da bekliyorum. İnternette 960 ile 970 arasında büyük bir fark olduğunu okudum. Bana 3 4 sene yetecek bir bilgisayar istediğim için 970 olursa bir nebze daha uzun ömürlü olur gibi geliyor
Şimdiden teşekkürler
Ayrıca bilgisayarı önümüzdeki ay içinde almayı planladığımdan stok olayının önemsiz olduğunu varsayarak bu linki koydum. Dün akşam monster'a bilgi istemek için mesaj attım stok hakkında cevap bekliyorum