3500-5300 civarı oyun bilgisayarı tavsiyesi istiyorum

NightTheFox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle merhaba, 5 senelik casper nirvana'mı artık emekli etme zamanı geldi ve yerini daha 'gerçek' bir makine ile doldurmak istiyorum. Monster'ın sitesinde biraz gezindim ve şu anda herhalde istediğim her özelliğe karşılık verip fiyatı biraz zorlayacak olsa da karşılanamayacak gibi olmayan tek bilgisayarın bu olduğunu düşünüyorum.

Tulpar T7 V3.4.1 17.3" Oyun Bilgisayarı

Kullanan varsa durum nasıl? Sıkıntı çıkardı mı hiç? Isınma sorunu var mı?

Ya da bu fiyat aralığında belki 200 300 TL fiyat geçerek ekran kartı 970M olan bir bilgisayar önerecek olan varsa onları da bekliyorum. İnternette 960 ile 970 arasında büyük bir fark olduğunu okudum. Bana 3 4 sene yetecek bir bilgisayar istediğim için 970 olursa bir nebze daha uzun ömürlü olur gibi geliyor

Şimdiden teşekkürler

Ayrıca bilgisayarı önümüzdeki ay içinde almayı planladığımdan stok olayının önemsiz olduğunu varsayarak bu linki koydum. Dün akşam monster'a bilgi istemek için mesaj attım stok hakkında cevap bekliyorum

NightTheFox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle merhaba, 5 senelik casper nirvana'mı artık emekli etme zamanı geldi ve yerini daha 'gerçek' bir makine ile doldurmak istiyorum. Monster'ın sitesinde biraz gezindim ve şu anda herhalde istediğim her özelliğe karşılık verip fiyatı biraz zorlayacak olsa da karşılanamayacak gibi olmayan tek bilgisayarın bu olduğunu düşünüyorum.

Tulpar T7 V3.4.1 17.3" Oyun Bilgisayarı

Kullanan varsa durum nasıl? Sıkıntı çıkardı mı hiç? Isınma sorunu var mı?

Ya da bu fiyat aralığında belki 200 300 TL fiyat geçerek ekran kartı 970M olan bir bilgisayar önerecek olan varsa onları da bekliyorum. İnternette 960 ile 970 arasında büyük bir fark olduğunu okudum. Bana 3 4 sene yetecek bir bilgisayar istediğim için 970 olursa bir nebze daha uzun ömürlü olur gibi geliyor

Şimdiden teşekkürler

Ayrıca bilgisayarı önümüzdeki ay içinde almayı planladığımdan stok olayının önemsiz olduğunu varsayarak bu linki koydum. Dün akşam monster'a bilgi istemek için mesaj attım stok hakkında cevap bekliyorum
Düzenlemenin sınırı var galiba düzenleme tuşunu göremedim. Monster geri mesaj attı ve ürünün stoklarına tekrar girmeyeceğini iletti. Kısacası ellerinize kaldım :)

NightTheFox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Olabilir ama kazık gibi sana vatandan 4700-4800 civarı onun sadece 5 ekran kartı düşüğünü yani GTX 965M atabilirim istersen bir bak... ASUS GL552VL CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB RAM-1TB+128GB SSD-15.6''-GTX965M 4GB-W10 Herhalde Sadece SSD biraz düşük 128 GB SSD si var?
Gtx965M ile 970M arasında 22FPS kadar fark vardı testlerden birinde öyle okudum. Fark 960-965 arası kadar olsaydı 1 saniye daha düşünmez yarın gider alırdım. Fakat bu alacağım bilgisayar beni önümüzdeki 4-5 sene boyunca rahat bir şekilde götürmeli çünkü üniversite sırasında başka bir bilgisayar almak istemiyorum. Sonra da bir şehre yerleşeceğimden masaüstü toplayacağım zaten. Oyun oynayan bir insan olduğun için oyun içinde kaliteye ister istemez önem veriyorum. 970M beni kaç sene High ayarlarda oynatabilir en az bilmiyorum ama 960M ve 965M'e göre daha fazla oynatacağından onu tercih etmek istedim.