3500-5000 telefon onerisi (onemli)

hasanogut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle olmalı dediğim özellikler:
-Şarj yogun kullanımda 1 günü rahat çıkarması.
-Türkiye Garantisi sağlam olmasi (bir sorunda sizin hataniz diyip başından savan çok firma var)
-!!!!KESİNLİKLE UZUN ÖMÜRLÜ OLMASI!!!!
-ısınma ve kasma sorunu olmamasi
-aşırı büyük olmaması

Ben telefonun islemcisinden falan filan anlayan birisi degilim sağlam olsun yeter.
Sürekli forumda samsung önerisi görüyorum ama samsung da batarya ve uzun ömürlü olmama sıkıntısı var diye biliyorum. Iphone düşünüyorum onun da bataryası sıkıntılı

10 gun icinde karar verip almam lazım lütfen yardımcı olun.

Teşekkürler.

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Kesinlikle olmalı dediğim özellikler:
-Şarj yogun kullanımda 1 günü rahat çıkarması.
-Türkiye Garantisi sağlam olmasi (bir sorunda sizin hataniz diyip başından savan çok firma var)
-!!!!KESİNLİKLE UZUN ÖMÜRLÜ OLMASI!!!!
-ısınma ve kasma sorunu olmamasi
-aşırı büyük olmaması

Ben telefonun islemcisinden falan filan anlayan birisi degilim sağlam olsun yeter.
Sürekli forumda samsung önerisi görüyorum ama samsung da batarya ve uzun ömürlü olmama sıkıntısı var diye biliyorum. Iphone düşünüyorum onun da bataryası sıkıntılı

10 gun icinde karar verip almam lazım lütfen yardımcı olun.

Teşekkürler.
Uzun omurlu istiyorsan
Mi 9 s10e oneririm
Sarj iyi olsun istiyorsan
P20 pro

hasanogut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung un yetkili servisleri iyi mi? Ve bataryası kötü mü okadar

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Maalesef öyle bir telefonun olduğunu sanmıyorum.

Note 9 desem bataryası 1 gün götürür ama büyük ve ısındığında çabuk performans kaybediyor.

Mi9 desem ısındığında neredeyse hiç performans kaybetmiyor ama garantisi sıkıntılı olabilir.

Mate 20 pro hem ısınınca çok performans kaybetmiyor,hem de garantisi iyi fakat çok pahalı.

S10e desem gayet kompakt bir telefon ama küçük olduğu için bataryası daha küçük ve performansı ısındığında çabuk düşebiliyor

Düz s10 ise s10e’yle aynı fakat bataryası daha iyi ama pahalı vs vs...

Sizin hatanız diyip savurma yapmayan bir telefon şirketi olduğunu sanmıyorum.

hasanogut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Maalesef öyle bir telefonun olduğunu sanmıyorum.

Note 9 desem bataryası 1 gün götürür ama büyük ve ısındığında çabuk performans kaybediyor.

Mi9 desem ısındığında neredeyse hiç performans kaybetmiyor ama garantisi sıkıntılı olabilir.

Mate 20 pro hem ısınınca çok performans kaybetmiyor,hem de garantisi iyi fakat çok pahalı.

S10e desem gayet kompakt bir telefon ama küçük olduğu için bataryası daha küçük ve performansı ısındığında çabuk düşebiliyor

Düz s10 ise s10e’yle aynı fakat bataryası daha iyi ama pahalı vs vs...

Sizin hatanız diyip savurma yapmayan bir telefon şirketi olduğunu sanmıyorum.
Bu telefonlar suan en iyi gibi sanki aralarında karar vermem lazım sizce hangisi
-iphone 8
-samsung s10
-samsung S9 plus
-huawei p20 pro

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Bu telefonlar suan en iyi gibi sanki aralarında karar vermem lazım sizce hangisi
-iphone 8
-samsung s10
-samsung S9 plus
-huawei p20 pro
S10 varken diğerlerine bakasım gelmiyor. Seçtiğin arasındaki en iyisi o çünkü az kötü yanı var.

P20 pro kamerada ve bataryada gayet iyi ama performans ve videoda çöp. Fiyatı da pahalı.

İp8 ise performansta ve yazılım desteğinde iyi ama pahalı,bataryası çok düşük ve ios olması sana göre olmayabilir.

S9 ise zaten s10’dan kötü ama daha ucuz.

S10 şahsen seçtiklerinden en iyisi ama çok pahalı.

BatinY

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,491
iPhone 8 Plus kullanıyorum batarya problemim yok, 1 günü rahat çıkartıyor.

hasanogut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone 8 Plus kullanıyorum batarya problemim yok, 1 günü rahat çıkartıyor.
Iphone 8 plus ve düz 8 in arasında batarya farkı var bence.
Ama iphone nun da bir ismi var kalitesi var ah şu 8 in bataryası sağlam olsa..

BatinY

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,491
Iphone 8 plus ve düz 8 in arasında batarya farkı var bence.
Ama iphone nun da bir ismi var kalitesi var ah şu 8 in bataryası sağlam olsa..
Ama iPhone 8 Plus ın özellikleri ve güç tüketimi de ona göre fazla, eminim 8 in de aşağı yukarı aynı gider şarjı.

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Kardeşim bir telefondan çok şey istiyorsun
Batarya önenli bu devirde ve performans

Garanti çoğu kötü

Al tr garanti poco f1
4000mah batarya ve sd845 var işini görür

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
s10 sağlamlığına kim laf ediyorki?? O beğenmiyenleri boş ver çünkü son çıkan gorilla glass 6 ile korunuyor s10 tasarımı harika işlemci + kamera + tasarım fevkalade ekran dynamiq amoled en iyi amoled ekran batarya günü rahat çıkartır ama samsung one ux arayüzünü biraz daha geliştirir ve cihazı verimlilik manasında güncellerse tam srnin istediğin gibi olur s10 başarılı ve güzel bir korkunuz olmasın. 8plus iphone filan eyvallah da işletim sistemi android olsa kimse 2000'den kuruş fazla vermez plus olan hadi 2500 neden iki kat fark ios diye verilsin bence bir s10 yakışır size. :)

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Samsung un yetkili servisleri iyi mi? Ve bataryası kötü mü okadar
S10e bataryasi p20 pro göre kötü ben mesela s10 plus kullaniyorum gun içinde yoğun kullansam dahi sarj etmiyorum 1 gunu rahatlikla çıkarıyor p20 pro da ayni sekilde 1 gunu rahatlikla cikarir. Daha once iPhone x kullandim gun icinde 1 hatta bazen 2 kere sarj etmem gerekiyordu s10e yogun kullanimda 1 gunu cikarabilceni sanmiyorum en azinda gun icerisinde 1 kere sarj isticekdir cihaz

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
S10e bataryasi p20 pro göre kötü ben mesela s10 plus kullaniyorum gun içinde yoğun kullansam dahi sarj etmiyorum 1 gunu rahatlikla çıkarıyor p20 pro da ayni sekilde 1 gunu rahatlikla cikarir. Daha once iPhone x kullandim gun icinde 1 hatta bazen 2 kere sarj etmem gerekiyordu s10e yogun kullanimda 1 gunu cikarabilceni sanmiyorum en azinda gun icerisinde 1 kere sarj isticekdir cihaz

s10e değil hocam düz s10.