- Konuyu başlatan
musto0
Öğrenci
Varmı hocam intel işlemcili bi önerin hazır kasa olursa daha iyi olurBir çok yerde Knight Online oyununda AMD nin sıkıntı çıkardığını duydum. Eğer sadece Knight Online oynanacaksa İntel tercih edilebilir.
Varmı hocam intel işlemcili bi önerin hazır kasa olursa daha iyi olurBir çok yerde Knight Online oyununda AMD nin sıkıntı çıkardığını duydum. Eğer sadece Knight Online oynanacaksa İntel tercih edilebilir.
Genele baktığında evet ama tek çekirdek performansı odaklı olduğundan oyunlar yine intel ön plandaAMD Ryzen 5 1600 vs Intel i3-9100F [cpubenchmark.net] by PassMark Software
www.cpubenchmark.net
Passmark'a bakın, göreceksiniz.![]()
Oyun için alacağı için intel çok daha iyi bir performans sergileyecektir hocam. gerek tek çekirdek performans üstünlüğü gerekse düşük ısıda çalışması. R5 1600X olanı kuzenim kullanıyor zerre memnun değil.İ3 9100F 4 çekirdek 4 Thread, R5 1600 6 çekirdek 12 Thread ve önbelleği de İ3 9100F den yüksek.
Yalnız R5 1600AF 2600 ayarında bir CPU.Genele baktığında evet ama tek çekirdek performansı odaklı olduğundan oyunlar yine intel ön planda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun için alacağı için intel çok daha iyi bir performans sergileyecektir hocam. gerek tek çekirdek performans üstünlüğü gerekse düşük ısıda çalışması. R5 1600X olanı kuzenim kullanıyor zerre memnun değil.
Intel'e el mahkumYalnız R5 1600AF 2600 ayarında bir CPU.
Bu konuyu 100000000 kere anlattık öyle değil mi?Bence İntel alma anakartları çöp. Sebebi çipset çöp. B365 çipseti eski nesil İntel çipsetinden biri olan B250 den kötü ve bu çipset 2666 Mhz destekliyor. AMD'de ise durum A320 de bile 3200 Mhz.
O sistemi KDV'siz fiyatıyla toplarsın.
Ben söylesem kimse inanmaz tabi geldiğiniz de iyi oldu.Bir çok yerde Knight Online oyununda AMD nin sıkıntı çıkardığını duydum. Eğer sadece Knight Online oynanacaksa İntel tercih edilebilir.
Vector'un önerdiği sistemi toplayabilirsin.Varmı hocam intel işlemcili bi önerin hazır kasa olursa daha iyi olur