3500-3750 TL oyun sistemi

yusufum_5656

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar böyle güzel sistem için 5+1 olmazsa olmaz moderatör arkadaşımızın yazdığı gibi teknobiyotikte toplama bilgisayar aldığımızda ses kartı yok ses kartı alsak bunun sisteme faydası nedir ayrıca 5+1 ses sisteminini bu ses kartları olmadan çalıştıramıyor muyuz bende bi bilgisayar var vestel eski baya okulun 5+1 aldık sadece iki hoparlör çalışıyor o yüzden bu soruyo sordum teşekkürler

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
arkadaşlar böyle güzel sistem için 5+1 olmazsa olmaz moderatör arkadaşımızın yazdığı gibi teknobiyotikte toplama bilgisayar aldığımızda ses kartı yok ses kartı alsak bunun sisteme faydası nedir ayrıca 5+1 ses sisteminini bu ses kartları olmadan çalıştıramıyor muyuz bende bi bilgisayar var vestel eski baya okulun 5+1 aldık sadece iki hoparlör çalışıyor o yüzden bu soruyo sordum teşekkürler

Çok eski olmadığı sürece anakartların çoğundaki onboard ses kartları 5+1 i desteklemektedir. Okuldaki bilgisayar eski olmalı.O yüzden çalıştırmıyordur 5+1i.
Arkadaki girişlerde yeşil pembe ve siyah olmak üzere 3 kolon girişi var mı?

Ses kartı ise sesleri tam performansıyla işitmek için gereklidir. Müzik dinlemekten, oyun oynamaktan evde film izlemekten keyif alanlar tercih edebilir.
Yada benim gibi müzikle uğraşanlara şart :D