Bu konuyu okuyanlar

Lisans Bul

Doçent
Katılım
22 Eylül 2017
Mesajlar
513
Reaksiyon puanı
593
Puanları
93
35% OFF - ManyCam Studio Lifetime Discount Code - Live video software & Virtual Webcam

ManyCam | Canlı video yazılımı ve Sanal Web Kamerası


ManyCam, canlı videonuzu akış platformunda, video konferans uygulamasında ve uzak sınıflarda geliştirmek için kullanabileceğiniz bir yazılımdır.
Mobil ve PowerPoint gibi birden fazla kamera ve video kaynağı ekleyin, sanal arka planlar kullanın, katmanlar ve ön ayarlar oluşturun, ekran kaydı masaüstü ve daha fazlasını yapın.

ManyCam'in özelliklerini herhangi bir canlı video platformunda kullanın
Herhangi bir video konferans uygulaması, çevrimiçi eğitim platformu veya canlı akış kanalındaki tüm araçlarına erişmek için video kaynağınız olarak ManyCam'i seçin.

Sanal Arka Planlar
Yeşil ekran olmadan web konferansları, görüntülü sohbetler ve sanal sınıflar sırasında arka planınızı bulanıklaştırın, kaldırın veya resimlerle değiştirin. Yeşil bir ekranınız varsa, daha profesyonel bir sanal arka plan için Chroma Key'i etkinleştirin.

Facebook ve YouTube'da canlı yayın yapın
Akış hiç bu kadar kolay olmamıştı! Çevrimiçi erişiminizi artırmak için RTMP akışınızı hızla ayarlayın ve seçtiğiniz akış hizmetinde yayınlayın veya aynı anda birden fazla platformda canlı yayın yapın.

webcam.png


Sanal web kamerası
Sanal web kameranız olarak ManyCam'i seçin ve Skype, WebEx ve Facebook Sohbetleri gibi uygulamalarda çevrimiçi dersleriniz, görüntülü görüşmeleriniz, sohbetleriniz, konferanslarınız ve çevrimiçi toplantılarınız sırasında ManyCam'in harika canlı video araçlarına erişin!

Sanal bir web kamerası, kullanıcıların canlı bir web kamerası kullanmak yerine görüntülü görüşmeler sırasında bilgisayarlarının kaynaklarını kullanmasına olanak tanır. Başka bir deyişle, kullanıcılar video görüşmesi sırasında birincil çıktıları olarak görüntüleri, videoları yerleştirebilir, ekranlarını ve diğer video kaynaklarını paylaşabilir.

Çoklu Video Kaynakları
24 adede kadar video kaynağıyla profesyonel canlı videolar oluşturun. Canlı akışlarınıza ve kayıtlarınıza web kameraları, önceden kaydedilmiş videolar, görüntüler, bilgisayar ekranınız, uygulamalar, web kaynakları ve çok daha fazlasını ekleyin. Hedef kitlenizin ilgisini çekmek için kaynaklar arasında kolayca geçiş yapın.

ManyCam ile canlı videolarınızda yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. Yalnızca web kameranızı kullanmak yerine, slayt destesi sunumlarından videolara, uygulamalara, web sitelerine ve daha fazlasına kadar her kaynaktan yararlanabilirsiniz.

Fotoğraf içinde fotoğraf
Bir akış yazılımından daha fazlası olan ManyCam, izleyicilerinizin odaklanmasını sağlamak için ana ekranınızın üstüne çeşitli pencereler eklemenize olanak tanır. Herhangi bir video kaynağı ekleyin, ekranları veya bölünmüş ekranı yeniden boyutlandırın ve yeniden konumlandırın. İhtiyaç duyduğunuz kadar resim içinde resim penceresiyle bir profesyonel gibi yayın yapmaya hazır olun.

Canlı yayınlarınız sırasında birden çok resim içinde resim katmanı, çok daha dinamik videolar oluşturmanıza olanak tanır. Örneğin, web kamerası görünümünü her zaman yayınınızın köşesinde olacak şekilde ayarlamak, izleyicilerin sizinle bir bağlantı kurmasına ve odaklanmaya devam etmesine yardımcı olur.

ManyCam İndirim Sayfası: ManyCam Studio Lifetime Discount Code
 
Üst