340tl klavye+mouse+kulaklık

Emirhan TÜRKk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Aynı marka olursa çok hoş olur.Lütfen bu işlerden iyi anlayanlar yanıtlasın.İstediklerimitane tane yazıyorum.İstediklerim doğrultusunda önerilirse sevinirim.
KLAVYE;
  • Tercihen RGB(olmasa da olur)
  • Çok animasyon olsun(Bastığın yerden renk çıkması,hızlı hızlı yanıp sönmesi gibi...)
  • Işıkları en az 3renk olmalı.
MOUSE;
  • Çift tıklama tuşu olsun,veya örn.DPI tuşuna çift tıklama atanabilsin
  • Tercihen RGB(olmasa da olur)
  • Yüksek DPI
KULAKLIK;
  • En fazla 5saat bilgisayar oynarım,5saatlik bir kullanımda kulak ağrıtmasın.
  • Kulağı içine alsın
ÖNEMLİ NOT: Hoşunuza giden 300liralık klavyeyi atıp,geri kalan ekipmanlara 40tl bırakmayın,dengeli olsun.Bütçeyi şu kadar aş demeyin.Zaten bu bütçe bile beni zorlayacak.
Başka da bir şey kalmadı,Önerileriniz seri bekliyorum. :):cool::cool:

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ben kendime bir liste yaptım ve tam aradığım özelliklerde.
Klavye: Gamepower WARLOCK
Mouse: Gamepower Bane
Kulaklık: Gamepower SLARK
Gamepower markası pek bilindik değil ama ürün yorumları çok güzel,youtube incelemeleri çok güzel.Sizce nasıl olmuş.Benim tam aradığım özellikler.

Son düzenleme:

No.1

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Bende almayı düşünüyorum o klavyeden.Bence al gitsin dostum.Yorumlar güzel gerçekten.:cool:

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4606627)

Son düzenleme:

Emirhan TÜRKk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Bütçeni zorlayıp mouse yerine steelseries rival 100 /110 alabilirsin.
Hocam önerin için teşekkürler.Ama maalesef o kadar artamaz.Bu bütçeye zor çıktım.Bir de sen bayağıdır buradasın,bu forumda ekipman bölümüne bakan yokmu?Kimse 3'lü bir öneri sunmadı.Sen biliyorsan bu öneriyi yapacak biri etiketler misin? :)

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4606873)

Son düzenleme:

Emirhan TÜRKk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Gamepower marka olarak değil,ürün kalitesi olarak yorumlanırsa sevinirim :)

mttzn

Doçent
Reaksiyon puanı
459
Şimdi Gamepower'ı marka olarak yorumlamaya gerek yok zaten Everest, Frisby, Inca, Motospeed gibi markalar sizin için ne ifade ediyorsa Gamepower'da onu ifade ediyor olmalı. Benim tavsiyem şöyle olacak

Klavye Mouse Seti: (Set olarak alman daha iyi-ayrı olarak alsan kalan 60TL'lik bütçeyeyle bu ayarda mouse bulmak zor.)
  1. Cooler Master SGB-3040-KKMF1-TU MasterKeys Lite L Combo RGB LED Türkçe Gaming (Oyuncu) Klavye Mouse Seti - incehesap.com
Klavye olarak:
  1. Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Mekanik Hisli TR Gaming Klavye | ITOPYA
  2. Trust 21808 GXT 890 Cada RGB Mekanik Klavye (Mekanik istersen)
Mouse:
  1. Bloody Q81 Gamer Mouse | Bloody | Optik Sensör Gamer Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
  2. A4 Tech X87 Labirent Optik 2400DPI Oyuncu Mouse Fiyatı
Ucuz yollu kulaklık işinden anlamam bana kalitesiz geliyorlar genelde. Güvendiğin ettiğin bir ürün varsa alabilirsin.