AslanKral0507
Öğrenci
iphone çok şekil duruyor fakat yani biliyorsunuz yavaşlatma falan o yüzden ya iphone 7 yada sizin önerebileceğiniz başka telefonlara bakacağım
Lg g7+thinq bekleiphone çok şekil duruyor fakat yani biliyorsunuz yavaşlatma falan o yüzden ya iphone 7 yada sizin önerebileceğiniz başka telefonlara bakacağım
Ne alırsan alda Temmuzdan önce aliphone çok şekil duruyor fakat yani biliyorsunuz yavaşlatma falan o yüzden ya iphone 7 yada sizin önerebileceğiniz başka telefonlara bakacağım
sence değer mi?Lg g7+thinq bekle
Değer bence.bir hafta önce 8plus aldım herşey iyi güzel ama kamera her yeni modellerinde daha kötüye gidiyor sans bi kanıt....bunu 8plus ile çektimsence değer mi?
Cihazdan cihaza göre değişir.Değer bence.bir hafta önce 8plus aldım herşey iyi güzel ama kamera her yeni modellerinde daha kötüye gidiyor sans bi kanıt....bunu 8plus ile çektim
Ekli dosyayı görüntüle 41651
Bunu da lg g4 ile çektim
Ekli dosyayı görüntüle 41652
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
Lens sensör yazılım çok fark ediyorCihazdan cihaza göre değişir.
Hiç bi kamera ayarı ile oynamadım kontras ışık filan her iki telefonunda aynı resmi X ilede çektim sonuç aynı baklava yanmış gibi eğer alırsan sende anlarsınCihazdan cihaza göre değişir.
İphone'ları kastetmedim. Başka Android cihazlarda var.Hiç bi kamera ayarı ile oynamadım kontras ışık filan her iki telefonunda aynı resmi X ilede çektim sonuç aynı baklava yanmış gibi eğer alırsan sende anlarsın
Evet aynen zaten benim amacım iphone nun kamerasının kötü olduğunu anlatmaktı tabi ki lg g4 ile kıyaslamak yanlış olurİphone'ları kastetmedim. Başka Android cihazlarda var.
Tavsiye etmiyoruz. Sıkıntı yaşamamanız için.iphone 7 plus alınır mı sizce
iphone 7 plus alınır mı sizce
Applede baktır parçalar orjinalse kesinlkle alınır.2.el telefon iphone 8 plus 3000 e alınırmı sizce
Değişen işlem yoksa alınır2.el telefon iphone 8 plus 3000 e alınırmı sizce
ikinci el hiçbir telefon alınmaz, dertsiz başına dert açma boşuna... fatura ve garanti iyi durumda olsa bile korkacan yani...2.el telefon iphone 8 plus 3000 e alınırmı sizce
İos kullanmak istiyosan tabi alınırsıfır 7 plus alınırmı
3800tl ye yazık edersinsıfır 7 plus alınırmı
p10 plus alınır mıBen olsam XZ1 veya p10 plus alırdım
eyvallahBen şuan Mi 8 Explorer Edition bekliyorum seninde beklemeni tavsiye ederim bırak apple mış samsungmuş![]()