33 MB windows 7 ultimate 32 bit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fedorac0re

Asistan
Reaksiyon puanı
3
linkte 33mb windows7 ultimate 32bit mevcut açıldığında 2.21 gb oluyor iso nun boyutu, nasil bu kadar küçültebildiler bilmiyorum sanal cd den boot edince hata veriyor fakat dvd ye kaydettiğinizde çalıştığı belirtilmiş denemedim isteyen bir baksın derim. :sleep: (ha bilip bilmeden denemeden de kimse atıp tutmasın ünlü bir türk torrent sitesinden çektim.)

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Ünlü bir torrent sitesinde çekmen neyi değiştirir ki torrent sitesi kendi mi sıkıştımış:D

Arkadaşlar boş yere paylaşım yapmayın!

adabay

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Piyasada KGB Arshiver adında bu denli sıkıştırma yapabilen bir program mevcut. Ancak İşlemcinizin ve ram inizin maksimum seviyede olması gerekiyor.

fedorac0re

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ünlü bir torrent sitesinde çekmen neyi değiştirir ki torrent sitesi kendi mi sıkıştımış:D

Arkadaşlar boş yere paylaşım yapmayın!

kendimi sıkıştırmış bilmem ama ünlü bir torrent sitesi derken demek istediğim seninde dediğin gibi boş yere paylaşım yapmıyorlar.. imakını olan varsa dvd ye kaydedip denesin sitedeki yorumlarda çalıştığından bahsedilmiş..

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
indirim deneyeceğim hemen şimdi

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Deneyelim, ben de merak ettim. Her ne kadar imkansız gelse de.

4 MB işletim sistemi gördüm de, Windows 7'nin 33 MB olması biraz sinir bozucu ve düşündürücü. :)

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Sanal Sürücü de çalışmıyorsa,DVD 'de de çalışmayacaktır.

fedorac0re

Asistan
Reaksiyon puanı
3
dvd de çalıştığını söyleyenler var bilemiyorum denemek lazim..

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Ben denedim, calisiyor.. adabay arkadasin dedigi gibi KGB archiver diye bir program var, bu program ile bunu yapmak cok basit..

fedorac0re

Asistan
Reaksiyon puanı
3
çok güzel o zaman gigabyte larca indirmeye gerek yok ;)

ekopc

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşım paylaşırken biraz düşün incele kopyala yapıştır yapıyorsun tamam ben bunu başka siteden indirdim siteye koyan arkadaş ben denemedim çalışıp çalışmadıgını bilmiyorum diye bir ibare koymuş merek edip indirdim dogre 33 mb.. 2.3 gb oluyor fakat kurmuyor boot hatası veriyor

fedorac0re

Asistan
Reaksiyon puanı
3
arkadaşım paylaşırken biraz düşün incele kopyala yapıştır yapıyorsun tamam ben bunu başka siteden indirdim siteye koyan arkadaş ben denemedim çalışıp çalışmadıgını bilmiyorum diye bir ibare koymuş merek edip indirdim dogre 33 mb.. 2.3 gb oluyor fakat kurmuyor boot hatası veriyor

arkadaşım bende bi torrent sitesinden cektigimi belirttim mesajlari okursan gorursun, ayrica calişip calişmadigini bilmediğimi bende soyledim yorum yapan insanlara gore yazdim bazilari dvd ye cekip deneyin demiş sanal cd den hata verior demiş burdan deneyen bir arkadaşta çalıştığını soyledi asıl sen bilip bilmeden yorum yapma ok.. :angry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...