320 GB Hard Disk Kapasitesi Azaltılıp Hızı Arttırılabili Mi?

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Merhaba.
Belki saçma bir şey istiyor olabilirim. Hitachi marka 300 GB HDP725032GLA380 Hard Disk var elimde (Ana disk değil, dosyalarım için istiyorum. Ana diskim SSD.). Hızı da yavaş. Bunun hızını arttırabilir miyim? Ayrıca, kapasitesi 100 GB'a kadar azalabilir (gerekirse). Kapasite çok sorun değil çünkü 500 GB taşınabilir diskim var. Bunun bir yolu var mı? Ayrıca yolu varsa, bu şekilde Hackintosh yükleyebilir miyim?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
MyDefrag ile data disk monthly birleştirmesi yaparsan hızlanır ama onun haricinde hızlandıramazsın.

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
MyDefrag ile data disk monthly birleştirmesi yaparsan hızlanır ama onun haricinde hızlandıramazsın.

EDIT: Data Disk Monthly'ye basıyorum. Sonra diski seçiyorum fakat çalıştır deyince "MyDefrag Script Interpreter çalışmayı durdurdu" diyor.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
EDIT: Data Disk Monthly'ye basıyorum. Sonra diski seçiyorum fakat çalıştır deyince "MyDefrag Script Interpreter çalışmayı durdurdu" diyor.

Başka diskine aynı işlemi uygulamayı dene çalışacak mı ?

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Başka diskine aynı işlemi uygulamayı dene çalışacak mı ?

Pardon. Diskte Hackintosh vardı (zaten bozuktu, silecektim) onu ntfs'ye çevirdikten sonra hata vermedi fakat nasıl bir değişiklik yaptı bu?