32 mgbyte 72 TL Avea

esmer_38_tc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler arkadaşlar başıma bir olay geldi sizlerle paylaşmak istedim.

bana gönderilen fatura 92 tl şaştım kaldım hemen aradım aVEaaa müşteri dalga alma merkezini söylenen

32 MGBYtEeeeeeee İnternet kullanmışınız

telefon nokia 1110 hanımefendi diyorum inanmıyor

32 mgbyt İnternet ne kadar diye sorma gafletinde bulundum 72 tl demesiyle beynimden vuruldum paket olmadığı içinmiş

1110 telefon İnternet paketi alıp kullanmayı düşünmedim,düşünen varsa bendeki İnternete giriyor yollayayım arkadaşlar....(servis ayarı gelir yüklemeyen insanım)

Dostlara uyarı dikkat edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Turkcell'de de böyle maalesef. Paketsiz kullanım resmen kazık ötesi. Gerçi her halükarda alıyorlar o parayı. Ama bu olaya bi imza toplamak lazım. Zaten pahalı, pahalının da pahalısı yapıyorlar...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de avea dan aynı sebeple ayrıldım. benim paketim de vardı. neymiş paketi güncellemek için yeterli meblağ yokmuş hattımda. bu sebeple eksi bakiye geçirmişler. para yükledim bir baktım hala para yok diyor. aradım sordum. internet kullanımı diyor.

dedim paket bitince interneti kesmiyor musunuz? facebook açık kalmıştır diyor. facebook kullanmıyorum diyorum. şöyle olmuştur böyle olmuştur. derken 55 tl eksi bakiye yazmış. internet paketi 19 tl.

madem 55 tl eksi bakiye yazabiliyorsunuz. paketi niye güncellemiyorsunuz?? cevap yok. amaç müşteri mağduriyeti.

senelerce avrupada yaşadım. böyle bir şey olması mümkün değil. bu firmalar artık halkımızı keriz yerine koymaktan vazgeçmeli. 3 kuruş peşinde değilim ama bundan sonra avea ya geçmem imkansız. önemli olan müşteriye karşı tutumdur. hatalarını kabul etmedikleri oralı bile olmuyorlar.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Aveada yanlışlıkla 3g hattını açmışım 0.000 bilmem kaç kb lık veri indirmiş 8 tl aldı :D Birde tarife vermişler ama kesinlikle yalan :)

mkBVf86.png

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
internet olayı malesef hepsinde aynı. internet paketiniz yoksa aman ha datayı açık yakalamasınlar :D

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
faturalıdan buyüzden ayrıldım kafam rahat

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Avea 1 sene kadar önce bana da böyle yamuk yapmıştı. 20 liraya çökmüşlerdi

esmer_38_tc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gönderirse 92 tl bende kapattırırım 92 sn de :):):):

- - - Mesaj Güncellendi - - -

gönderirse 92 tl bende kapattırırım 92 sn de :):):):

BTK ilgileniyor bakalım ne olacak

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Çocuğunuz gece telefonunuzu eline alıp asphalt 8'i yüklediğini düşünürsek 1.5 gb'lık indirmeye acaba ne kadar ücret alırlar :D

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
L*n 1110 nasıl internete giriyor arkadaş.
Milleti yolmak için her türlü yola başvuruyor bu namussuzlar.

esmer_38_tc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyun inmeden avea için ortaklık sozleşmesi gelir sana anlarlar para ganiiiii

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
iyi günler arkadaşlar başıma bir olay geldi sizlerle paylaşmak istedim.

bana gönderilen fatura 92 tl şaştım kaldım hemen aradım aVEaaa müşteri dalga alma merkezini söylenen

32 MGBYtEeeeeeee İnternet kullanmışınız

telefon nokia 1110 hanımefendi diyorum inanmıyor

32 mgbyt İnternet ne kadar diye sorma gafletinde bulundum 72 tl demesiyle beynimden vuruldum paket olmadığı içinmiş

1110 telefon İnternet paketi alıp kullanmayı düşünmedim,düşünen varsa bendeki İnternete giriyor yollayayım arkadaşlar....(servis ayarı gelir yüklemeyen insanım)

Dostlara uyarı dikkat edin

Hocam bende özel bir operatörde çalışıyorm isim vermiyim reklama girmesin , ve 2 operatörde de çalışmış biri olarak şunu belirtiyim ,

adamlar girdiğin siteye kadar görebiliyorlar. Kullandığın cihazı , IP adresini :)

o yüzden kendinden şüphe et sistemden etme(3 operatör içinde geçerli)

hee bide not adamlar fatura çıkardı diye kabul etme , iste detaylarını tarih tarih saat saat gör önce. Eğer detaylarda kullanım gözükmüyor direk faturaya işlendiyse o zaman itiraz et.

Çocuğunuz gece telefonunuzu eline alıp asphalt 8'i yüklediğini düşünürsek 1.5 gb'lık indirmeye acaba ne kadar ücret alırlar :D

eskiden 2-3 bin tl idi :)

şimdi max 99tl çıkabiliyor:)

eco_06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende avea faturalı sınırsız hat sahibiyim internet hızım 2 gb dan sonra 128 kb düşmüştü geçen hafta "erken kalkan yol alır" kampanyasına katıldım kampanya sabah 6'dan saat 10 kadar 3 ay boyunca 1 gb hediye veriyor. Ama kampanya saatleri dısinda dahi hızım 8-10 mbit hızlarda.
Nedersiniz bu konuda...

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bende avea faturalı sınırsız hat sahibiyim internet hızım 2 gb dan sonra 128 kb düşmüştü geçen hafta "erken kalkan yol alır" kampanyasına katıldım kampanya sabah 6'dan saat 10 kadar 3 ay boyunca 1 gb hediye veriyor. Ama kampanya saatleri dısinda dahi hızım 8-10 mbit hızlarda.
Nedersiniz bu konuda...

söylemek istediğiniz kotanız var ken hzı düşümü yaşandığı ise itiraz edin düzeltsinler.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Hocam bende özel bir operatörde çalışıyorm isim vermiyim reklama girmesin , ve 2 operatörde de çalışmış biri olarak şunu belirtiyim ,

adamlar girdiğin siteye kadar görebiliyorlar. Kullandığın cihazı , IP adresini :)

hee bide not adamlar fatura çıkardı diye kabul etme , iste detaylarını tarih tarih saat saat gör önce. Eğer detaylarda kullanım gözükmüyor direk faturaya işlendiyse o zaman itiraz et.

Bağlan 150 paketini almıştım. Birden sayfalar açılmamaya başladı. Tarayıcıdan çıktım girdim. Bağlanır gibi oldu, sonra yine aynı. Bıraktım telefonu 5-10 dk. sonra mesajlar peş peşe gelmeye başladı. Bakiyeniz bitmek üzeredir, bakiyeniz bitmiştir. İnternet kullanımınız bitmek üzeredir, internet kullanımınız bitmiştir vs... Hepsi aynı anda geldi ve hiç uyarı olmadan tüm bakiye güm.
Sistem buna bir şey yapıyor mu?

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,647
İşe bak bende pttcell 14 lük tarife kullanıyorum 250 mb ta hızın düşmesi gerekirken 40gb kullandım hd filmler indirdim hd oyunlar vs 40gb tan sonra düşürdüler hızı fatura 15 lira geldi şans.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Nedersiniz bu konuda...
Kampanya saatleri dışında hız düşmüyor, faturaya yansıtıyorlar.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Özür dilerim şimdi merak ettiğim benim sınırsız int paket olarak girmiyormu

• Kampanyaya SMS yoluyla katılan abonelere 3 ay süresince yenilenecek şekilde sabah 06:00-10:00 saatleri arasında kullanabilecekleri aylık 1GB internet tanımlanacaktır.
  • Abone için kampanyanın aktif olduğu süre boyunca 06:00-10:00 saatleri dışındaki kullanımlar ve aylık 1 GB kota bitimi sonrasında 06:00-10:00 saatleri arasındaki kullanımlar abonelerin mevcut tarife ve paketleri üzerinden ücretlendirilecektir.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2

beni tespit etsinler gözlerinden öpem onları