Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben bir ara sitemime 64 bit vista ultimate kurdum performans olarak tabiki fark var ancak öyle abartılacak kadar değil çok fazla uyum sorunu var yani o kadarcık performans artışı için 64 bit kullanmaya deymez diye bende sistemime tekrar 32 bit vista kurdum en az 1,5 yıl daha gerekiyor 64 bit için
http://www.start64.com/
32bit programlarının bazılarının 64bit olanlarını bulabileceğiniz güzel bir site olmazsa olmaz birkaç program dışında neredeyse çoğunun 64bit sürümü var
64bit vista home piremium kullanıyorum nedenı ıse donanımsal özel
Hem bide şu konuya degınım 32 bit programlar 64 bitte kuruluyo 64 bit işletim sistemlerinde 2 tane program fıles dosyası oluşuyo (32 bit ve 64bit diye)
terminal olarak çok denedim vista da ve 7 de ama uyumluluk gerçekten sorun oluyor 64bitlik sistemler henüz
driver karmaşasını aşamaz çünkü 64 bit muhabbeti çıkmadan önce çıkan bir yığın uygulama ve donanım piyasada hala revaçta bir yerde muhakkak bir sorun çıkıyor mecburen 32bit.
linuxta tavsiye etmem bir kaç kişiye 4 gb ram yüzünden bazı dağıtımların 64 bit sürümlerini kurduk özellikle codeclerde çok problem yaşadılar.Gerçi hallettik ama uğraştırdı biraz.