- Reaksiyon puanı
- 16,127
Ati mobility raedon hd 5xxx series yazıyordu kaç olduğunu hatırlamıyorum
notebook değil mi? bu hd5xxx olunca hd5650m oluyor .
Ati mobility raedon hd 5xxx series yazıyordu kaç olduğunu hatırlamıyorum
Uğraşmışsın yazmışsın teşekkür ederim. Formattan sonra wi-fi ye bağlandı benim bilgisayar kişiselleştirme kısmına geldim renk falan seçtim pc adını ayarladım en son kurulum özel veya önerilen vardı önerileni seçtikten sonraArkadaşım Eğer Bir Daha Format Atarsan Aklında Bulunsun Disk Seçme Bölümüne Geldiğinde
1: Sistem Ayrıldı Yazan Yeri Seç Seçtikten Sonra Sil Seçeneği Var Onu Sil (Bu Sistemi Siler)
2: Birincil Disk Yazan her zaman C: Sürücüsüdür Onu Seç Seçtikten Sonra Sil Seçeneği Var Onu Sil (Bu Windows'u Siler)
3: Mantıksal Sürücü Bu D: Sürücüsüdür Silme İşlemi Sana Bağlıdır Önemli Dosyaların Yedeklerin Yoksa Silersin Varsa Silmezssin
4: Sistem Ve Birincil Diski Sildikten Sonra Sildiğin Disk'i Seçip Yeni Yazan yere Tıklayıp İleri Diyeceksin Kuruluma Başlayacak
ÖNEMLİ NOT
ARKADAŞIM BİLGİSAYARLARINIZDA EĞER FORMATLIK BİR DURUM SÖZ KONUSU OLDUĞUNDA EĞER BİLGİSAYARINIZDA D: SÜRÜCÜSÜ VARSA O SÜRÜCÜNÜN ADINI DEĞİŞTİRİN GENELDE YEDEKLER DİYE YAZABİLİRSİN BUNU SÖYLEMEMİN AMACI FORMAT ATARKEN SÜRÜCÜLERİ KARIŞTIRMAMAK İÇİN SÖYLÜYORUM C VE D SÜRÜCÜSÜNÜ BU ŞEKİLDE KARIŞTIRMAZSIN SONRA PİŞMAN OLMA RESİMLERİM MÜZİKLERİM GİTTİ DİYE VE FORMAT ATMADAN ÖNCE BİLGİSAYARIN SÜRÜCÜ CD VARMI KENARDA HAZIRDA VEYA YEDEK OLARAK BU ÖNEMLİ AKSİ TAKTİRDE FORMAT ATTIKTAN SONRA CD VEYA YEDEK DİSKLERDE SÜRÜCÜLERİNİZ YOKSA İNTERNETİZ OLMAYACAK ÇÜNKÜ YENİ NESİL BİR ÇOK ANAKART OTOMATİK OLARAK YÜKLEMİYOR ETHERNET SÜRÜCÜSÜNÜ BUDA ANAKART FİRMALARININ CİMRİLİĞİNDEN KAYNAKLANIYOR NEDENİ İSE MİCROSOFT FİRMASI KAFASINA GÖRE SÜRÜCÜ KOYMAZ İŞLETİM SİSTEMLERİNE SADECE UPDATE ÜZERİNDEN VERİR SÜRÜCÜLERİ WİNDOWS CD'SİNE ENTEGRE DEĞİLDİR SÜRÜCÜLER NEYSE ÇOK KONUŞTUM YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA
NOT BİLGİSAYARA FORMAT ATMAK ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN FORMAT ATTIKTAN SONRA DOĞRU SÜRÜCÜYÜ YÜKLEMEKTİR BİLGİSAYARA