31 harfli Kürtçe klavye satışta

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Tekrar diyorum kürtlerin bu ulkeye zarardan baska bır etkısı yok..
akp zaten onların yandası gıttıgı yere kadar yapıcaz herseyı dıyorlar..
kısaca dtp ıle bırlıkte bolucuk rolunu ustlendıler..

akp ataturkcu degıldır..
10 kasımda bıle Turk bayragı asmamıstır..
olenle olunmez gıbı lafla sacmalamıstır!

vs vs akp gıtmelı...
sözlerinize dikkat edin asıl bölücülüğü sizler yapıyorsunuz, efendi olun hakaret etmeyin

ak parti 10 kasımda bayrak asmadığını kim söylemiş söylede kaynak ne ise gösterde görelim.

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
iyidir olsun ama türkiyede türkçe konuşmak lazım gelir diye düşünüyorum yani mesala propaganda yaparken (ahmet türk gibi) kürtçe konuşmayacaksın aranızda konuşun kürkçede konuşun çerkezcede

erdcan

Doçent
Reaksiyon puanı
14
kürtçe dilinin yapısını hangi illerde nerede naıl kullanıldığını dünyada kürtçe yazılmış tarihi tarihi olmayan eserleri kürtçenin genel kültür amaçlımı idolojik amaçlımı kullanıldığını araştıran varmı bilen varmı?duyan varmı?
kürtçe klavye kürtçe program gibi tribünlere oynayan ticari amaçlı yine kürtler üzerinden para kazanmaya çalışanların ortaya ttığı zavazingo uğraştır.

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
sözlerinize dikkat edin asıl bölücülüğü sizler yapıyorsunuz, efendi olun hakaret etmeyin

ak parti 10 kasımda bayrak asmadığını kim söylemiş söylede kaynak ne ise gösterde görelim.

Uzay da mı yasıyorsun sen ?? haber kanalları gosterırken sen neredeydın ''WC'' de mıydın ??

bos bos konusma

al sana bundan ornekler akp nın nasıl pkk yandası oldugu acıkca bellı bu resımlerden...

1257973782.jpg

ve 10 kasımda merkez bınasına bayrak asmayan akp

http://www.youtube.com/watch?v=kpfTw4YRBpw&feature=related

bır daha da bırseyı tam bılmeden karsıma cıkma..

hadı eyv

stajer

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Çok sıradan bir olay, haber değeri bile yok.. zaten onlarca dilde onlarca farklı klavye var, kürtçe bir klavyede üretilmiş olmasının kime ne zararı var..

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Kürt devleti yok. Dolayısı ile Kürtçe klavye de olamaz.

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Kürtçe Klavyenin Vatan Bütünlüğümüze Zarar Verebileceğini Düşünmüyorum Eğer Böyle Bir Sorun Olucak Olsaydı TRT Şeş Açıldğında Baş Gösterirdi

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
yasak yasak demeyin yasak yasak dedikce tatlı geliyor. bırakın bi klavyeden ülkeye bir sorun olmaz..

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Binlerce şehidinin hesabını soramayanlar, 17cm2'nin hesabını vermek zorunda kalırlar.

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
şimdi içinizde yaşça en büyük bir ağabeyiniz olarak derimki
ayet açıktır bütün mü'minler ancak kardeşsiniz babanız ademdir
niye birbirinizi incitiyorsunuz bu ülkede ermenice yasaldır rumca yasaktır en azından okul ve ibadethanelerinde mezarlarında bu alfabe kullanılır
ha buna karşımıyım asla onların kültürüdür
kürtçe zaza ve kurmanç ve diğer lehçeleriyle benim kardeşlerimin kullandığı lisandır mohtice keza öyle bunun dışında türkçenin lehçeleri vardır
bunlarda bizim kültürümüzdür hepsi bizimdir bunları atırmaya kimsenin hakkı yoktur
osmanlıca alfabe olarak birkaç harf eklenmiş olarak arabçanın bir versiyonudur eserlerimiz bu dilde yayınlandığı bu dili bilende kalmadığı için o eserlr heba olmuş o kültürle aramız açılmıştır bu emperyalist devlelerin bir oyunudur
nasıl olurda genç olarak bu tuzağa düşersiniz bir kardeşimiz güzel bir çalışma yapmış mohti bir kardeşimde mohticesini yapsın oda güzel olur
ama insanları kavmiyle yarılamayınki bu kimsenin hakı değildir
birde bu konulara özellikle kışkırtıcı yorum yazan bazı aradaşlarımız vardırki bunlarda meaklısı oldukları çinin klavyesini kullansınlar bunları milliyetçi zannetmeyelim:hammer:

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hepimiz niyet okuyucu olmuş çıkmışız
Sanki kürtlerin hepsi bölünmeyi istiyor.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
İyi işte, önderliklerine mail atarlar paso!

- Hewal okmeydanında belediye otobüsü yakacağız bu akşam.

- hewale gurbani havai fişekler için tahtakaleye gidiyorum ben o zaman

- parayı nerden buldun hewal?

- kaptım kaçtım!