300W cpu için ekran kartı önerileri

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar baya eski hd2400 pro var bende. Çok fazla oyun oynamam ama bi counter sevdam var son çıkan global offensive kasınca değiştirmem lazım diye düşündüm fazla masraf etmeden bu oyunu 1440x900 çözünürlüğünde ve 60 fps üstünde oynatacak 300w psu ile çalışacak bir ekran kartı arıyorum bana ne önerebilirsiniz?

Not başlığa cpu yazmışım dalgınlıkla psu olacak :)

123sos123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş psu ya göre ekran kartı alma ekran kartına göre psu al bence

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben bi ekran kartı satıorum sen oynıcan oyunları söyle bende ona göre ayarlamaya çalışıyım bütcene göre

liphter

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeş psu ya göre ekran kartı alma ekran kartına göre psu al bence

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben bi ekran kartı satıorum sen oynıcan oyunları söyle bende ona göre ayarlamaya çalışıyım bütcene göre

Senin sattığın kart o arkadaşın beklentilerini karşılamaz.Ama psu ya göre ekran kartı alması gerektiği doğru.
Ortalama bi 500 watt psu al ekran kartı olarakta hd 7770 hd 7790 alabilirsin.Bütçen azsa 6790 7750 de idare eder.

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Senin sattığın kart o arkadaşın beklentilerini karşılamaz.Ama psu ya göre ekran kartı alması gerektiği doğru.
Ortalama bi 500 watt psu al ekran kartı olarakta hd 7770 hd 7790 alabilirsin.Bütçen azsa 6790 7750 de idare eder.

Bir oyun için o kadar para vermek istemiyorum benim kendi kartım 30 fps civarı çalıştırıyor zaten max 150 liralık yok mu bu psu ile çalışacak?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=355214]ahmetnazim[/MENTION]

HD 7750 300W'lik ( kaliteli ise ) bir PSU'da rahatlikla calisir. Marka ve modelini yazabilir misin?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=355214]ahmetnazim[/MENTION]

Calismasina calisirda yük altinda bayagi zorlanir. Güc kaynagin pek kaliteli bir sey degil, +12V rayinda en az 20A olsaydi güzel olurdu.

liphter

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benım size tavsiyem aktif pfc almanız verimlilikleri %70 80 leri buluyor pasif olanlardan verim alamazsınız.Sizin gösterdiginiz pasif.30 tl fazla verip aktif almak daha mantıklı.

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
250 rated 300 peak diyor 300 watt çektiği anda kapatır demek yani ...

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Tamam o psu yu aldım diyelim peki ekran kartı olarak o zaman alabileceğim en mantıklı kart hangisi olur o fiyat aralığında?

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hocam 7750 için

Load Power Consumption - Metro 2033 216 watts
Total System Power Consumption in Watts (Lower is Better)

diye gördüm AnandTech sitesinde en iyisi bi alıp deniyim olmadı psu alırım diye düşündüm daha da kafamı karıştirmiyim. Sapphire olanı alıcam. Şimdiki kartım da Sapphire. Bir oyun için çıktım yola iyice daha iyisi olsuna kaydım insanoğlu böyle :) Herkese yardımları için teşekkürler.

liphter

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam 7750 için

Load Power Consumption - Metro 2033 216 watts
Total System Power Consumption in Watts (Lower is Better)

diye gördüm AnandTech sitesinde en iyisi bi alıp deniyim olmadı psu alırım diye düşündüm daha da kafamı karıştirmiyim. Sapphire olanı alıcam. Şimdiki kartım da Sapphire. Bir oyun için çıktım yola iyice daha iyisi olsuna kaydım insanoğlu böyle :) Herkese yardımları için teşekkürler.

Kardeşim öyle tabi insan oğlunun bu nefsi var ya nefsi :D daha da iyisi daha da iyi derken fuzuliye dönüyor iş.
Bak mesela bende asus gtx 660 var şimdi sattım.Diyeceksin yetmiyor muydu?Nefis :D daha fazlası varken diyorsun niye almayayım işte vel hasıl sattım.Şimdi memleketteyim %30 indirim olduğu zaman 7970 o.c yada matrix platinium alıcam nasip olursa.
Sendeki olay biraz farklı sende ihtiyaç lazım yani.Şayet oyun oynamak istiyorsan 7750 den düşük bir kartla oynayamazsın.Ama yeni power almadan da kullanma derim yakarsın mazallah.

Forumda bu mesajımı gören herkesin bayramı mübarek olsun hayırlı bayramlar...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardesım aynı guc kaynagını kulalnıyoruz güc kaynagı almadan ekrann kartı onerırmısınız.bütcem 200 lira.