Bende Redmi Note 9 Pro'yu Düşünüyorum Ama Çevremde Daha Önce Xiaomi Kullanan Olmadığı İçin Tereddütde Kaldım. Siz Kullanıyor Musunuz?Redmi Note 9 Pro'yu öneririm.
Bende Redmi Note 9 Pro'yu Düşünüyorum Ama Çevremde Daha Önce Xiaomi Kullanan Olmadığı İçin Tereddütde Kaldım. Siz Kullanıyor Musunuz?
Ben Redmi Note 8 kullanıyorum,9-10 ay oldu.Şu haliyle bile memnunum.Sizi hayli hayli götürür RN9 Pro.Bende Redmi Note 9 Pro'yu Düşünüyorum Ama Çevremde Daha Önce Xiaomi Kullanan Olmadığı İçin Tereddütde Kaldım. Siz Kullanıyor Musunuz?
Redmi note 9 proMERHABA ARKADAŞLAR
Yeni Bir Telefon Alacağım. 3000TL Bütçem Var. Hangi Telefonları Önerirsiniz ? (Pubg Mobile Oynamak İstiyorum)
Redmi note 9 Pro,Realme 6, ikinci el S9 plus.Bu cihazlardan kafana yatanı al geç.MERHABA ARKADAŞLAR
Yeni Bir Telefon Alacağım. 3000TL Bütçem Var. Hangi Telefonları Önerirsiniz ? (Pubg Mobile Oynamak İstiyorum)
P30 lite????? o cihaz adamı kanser eder.Samsung ile Huaweinin orta seviye cihazları alınmaz.Bu forumda yüzlerce kere söylendi hala Yok P30 lite yok M31 böyle çöp cihazları önerip insanları yanlış yönlendirmeyin.Xiaomi Redmi Note 9 Pro ya da P30 Lite alabilirsin.
note 9 pro al derimMERHABA ARKADAŞLAR
Katılıyorum oyun için alınacaksa Realme 6 ya da Redmi Note 8 Pro alınmalı Realme 6 90hz ekran tazeleme hızına sahip sadece kullanılan malzemede Redmi Note 8 Pro daha iyiBakınız arkadaş pubg mobile için telefon istiyor. Bu durumda yüksek performans istiyor diye düşünülebilir. Redmi Note 9 pro SD 720G ile max ayarlarda(~60 fps) oynatamaz. Bunun için bu fiyat aralığında Helio G90T barındıran Redmi Note 8 pro ya da Realme 6 önerilmelidir diye düşünüyorum. Fakat 35-40 fps yeter diyorsa Note9 pro alınır.