3000₺ altı kasa

FakeGamer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Fiyat performansı bir kasa istiyorum. Kendim topladım bir kere vazgeçtim. Hazır toplanmış baktım pahalı. Her yerde görüyorum fiyat performansı kasa felan filan ama kalmıyor çoğunlukla. Önerilerinizi bekliyorum. Olabilir ise 4gb+ ram, i5 cpu, 256gb ssd ya da hdd.

Alperus

Asistan
Reaksiyon puanı
51
73412

Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumdan ForeverPower41 arkadaşımız yardım etti onunla yaptık bu linkten özelleştirirsen daha ucuza gelecektir Sinerji Value Serisi B45-R5-APU Ryzen 5 2400G 8GB 240GB SSD İleride rx 570 e kadar takabirsin eğer ki rx 570 takarsan her oyunu ultra da kasmadan açabilirmiş monitorsuz fiyatı 2.2k olması lazım bu linkten 2400g yi 2200 yapıp rami 2x8 yaparsan cok sağlam olacaktır arta kalan paran ilede rx 570 taktırabilirsin sepete eklersen monte ediyorlar dostum ^^

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
Dostum @ForeverPower41 edebileceğimi söyledi?
edit:rx 570 450 psu istiyor?
Hiçbir şey bilmediğiniz buradan belli oluyor, 500W yazması 500W verdiği anlamına gelmez, önemli olan 12V kanalından ne kadar verdiği, o güç kaynağının 80+ sertifikası yok, yani 12V kanalından en fazla taş çatlasa 400W verir. Lütfen tartışmadan ve mesaj yazmadan önce yeteri bilgiye sahip olduğunuzdan emin olun, birbirimizin vaktini boşa harcamayalım. Herkes bilgili ve tecrübeli olduğu konulara mesaj atsın.

Alperus

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Hiçbir şey bilmediğiniz buradan belli oluyor, 500W yazması 500W verdiği anlamına gelmez, önemli olan 12V kanalından ne kadar verdiği, o güç kaynağının 80+ sertifikası yok, yani 12V kanalından en fazla taş çatlasa 400W verir. Lütfen tartışmadan ve mesaj yazmadan önce yeteri bilgiye sahip olduğunuzdan emin olun, birbirimizin vaktini boşa harcamayalım. Herkes bilgili ve tecrübeli olduğu konulara mesaj atsın.
Ben bilgimin olduğunu söylemedim tabiki benden çok daha fazla bilgilisiniz ben sadece pc toplamaya çalışan kullanıcıyım ancak rx 570 takabiliyormuşuz.

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Uğurcum biliyorum power supply pek kaliteli değil fakat şöyle bir durum var,eğer aşağıdaki sisteme bakarsan hazır bir sistem olduğunu görürsün ve itopya power supply nin yetmediği bir sistemi satışa sunmaz.
Bu sistemde Alperusun alacağı kasa ve psunun yanında RX 570 var ve satışta demek oluyor ki denenmiş ve çalışabiliyor,yani bu power supply RX 570 e yetecektir.
BOOST-RGB-C013/Ryzen 3 2300X/MSI RX570 Armor OC 4GB/8GB DDR4 RAM/240GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA

Ayrıca arkadaş bir şeyler öğrenmek istiyor sen neden "hiç bir şey bilmediğin buradan belli" gibi kırıcı sözler söylüyorsun,bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.

Alperus

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Uğurcum biliyorum power supply pek kaliteli değil fakat şöyle bir durum var,eğer aşağıdaki sisteme bakarsan hazır bir sistem olduğunu görürsün ve itopya power supply nin yetmediği bir sistemi satışa sunmaz.
Bu sistemde Alperusun alacağı kasa ve psunun yanında RX 570 var ve satışta demek oluyor ki denenmiş ve çalışabiliyor,yani bu power supply RX 570 e yetecektir.
BOOST-RGB-C013/Ryzen 3 2300X/MSI RX570 Armor OC 4GB/8GB DDR4 RAM/240GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
Teşekkür ederim bilgi için ^^

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,552
Kesin bilgi olmadan almayın derim çünkü şirketler uyumlu olsa da olmasa da satabilirler, dikkatli ve uyanık olun. O psu hem kaliteli olmak zorunda hem de yeterli gücü kesinkes vermeli çünkü aldıktan sonra masrafı çok olur benden söylemesi...

Alperus

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Kesin bilgi olmadan almayın derim çünkü şirketler uyumlu olsa da olmasa da satabilirler, dikkatli ve uyanık olun. O psu hem kaliteli olmak zorunda hem de yeterli gücü kesinkes vermeli çünkü aldıktan sonra masrafı çok olur benden söylemesi...
Ya bende ondan korkuyorum bi sistem biliyormusunuz önerebileceğiniz bi apu felan?

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,552
beklerim ustacım pazartesi en geç salı alıcam aklıma sistem yatsın yeter ya kötü birşey almak istemiyorum
Parçaları birleştirip, kasayı toplayabilir misin yoksa montajlı olması mı gereklidir senin için...? Çünkü toplama siteleri bile ürünlerin içine gizli ücretler katıyolar.

Alperus

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Parçaları birleştirip, kasayı toplayabilir misin yoksa montajlı olması mı gereklidir senin için...? Çünkü toplama siteleri bile ürünlerin içine gizli ücretler katıyolar.
Yalan söylemiyim çok anlamıyorum monte etme işinden toplanmış olsa daha iyi olur

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,552
ScreenHunter 106.png

itopyadan hazırladım ama ekranı dahil etmemiş fakat zaten ekranı hepsiburadan dan almanı tavsiye ederim, hem daha hesaplı hem daha çok çeşit olur. ekran için biraz daha bakayım :) Burada bir tek kasanın kalitesinden biraz şüphe ediyorum diğerleri tam kalite.

Alperus

Asistan
Reaksiyon puanı
51
hepsi buradada monte etmiyorlar o sıkıntı cok anlamam bastırırken çat diye kırarım ondan korkuyorum :D

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,552
hepsi buradada monte etmiyorlar o sıkıntı cok anlamam bastırırken çat diye kırarım ondan korkuyorum :D
Korkma ya, ekranın kablosunu takıyon, ekranı masaya koyuyorsun o kadar... Ekranı sadece oradan alalım diyom ben. :) Televizyonun fişini takmak gibi kolay .

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Bütçeye monitör de dahil.Bu yüzden ancak bu kadar oluyor :)

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,552
Hocam bütçeye monitör de dahil.
Evet biraz arttırması gerekecek ama alındı mı bir kere almak en mantıklısı, daha ucuza gelmesi için montaj yapmayı bilmek gerekiyor. Aksi halde kalitesiz ürünler insanın başını ağrıtır, pişman eder...

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,552
Monitor kolayda dediğim gibi pc :d sıkıntı
İşçiliği sen yaparsan 250 tl kar etsek iyidir (montaj için bir çok kaliteli yapılmış video var, sadece izleyecen ve anlayıp sırayla yapmak kalıyor geriye) ... :D Ama bir de indirimli günlerden almak iyi olurdu, çok ucuza ürünler satılmıştı kasım ayında :)

Alperus

Asistan
Reaksiyon puanı
51
İşçiliği sen yaparsan 250 tl kar etsek iyidir (montaj için bir çok kaliteli yapılmış video var, sadece izleyecen ve anlayıp sırayla yapmak kalıyor geriye) ... :D Ama bir de indirimli günlerden almak iyi olurdu, çok ucuza ürünler satılmıştı kasım ayında :)
Attığın sistemmi sağlam yoksa sinerjide ki mi?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    55.6 KB · Görüntüleme: 192