3000 TL'ye telefon tavsiyesi

Avicebron

Asistan
Reaksiyon puanı
96
Şuan galaxy note 4 kullanıyorum 3 yaşında 2 ay içinde telefon değiştireceğim. Bir yanım iOS geçmek istiyor diğer yanımda Apple in şişirme olduğunu söylüyor ortalama bir telefon kullanıcısıyım. Biraz sosyal mda biraz fotoğraf arada sırada
3000tl bütçem var. Siz ne önerirsiniz

Huawei mate 9
İphone 6s plus
İphone 7
Galaxy S7 edge
Samsung Galaxy Fan edition

Samsung galaxy fan için sorularım var

Güncelleme alıyor mu alacak mı bi süre yoksa öylesine mi piyasaya çıktı?
Almak güvenli mi?

Teşekkürler

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Bunlar arasından mate 9 ancak ben oneplus 5 almayı tercih ederdim apple düşünme bu fiyata sakın gerçi iphone 7 için bile kaç tane şikayetle geliyor insanlar uğraşma bunun yanında xz premium veya xz1 ede bakabilirsin

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Şuan galaxy note 4 kullanıyorum 3 yaşında 2 ay içinde telefon değiştireceğim. Bir yanım iOS geçmek istiyor diğer yanımda Apple in şişirme olduğunu söylüyor ortalama bir telefon kullanıcısıyım. Biraz sosyal mda biraz fotoğraf arada sırada

Huawei mate 9
İphone 6s plus
İphone 7
Galaxy S7 edge

Almak güvenli mi?

Teşekkürler

Merhaba,

3000 lira gibi yüksek bir bütçeniz varken bu tarz geçen senenin üst segment ürünlerini almanızı tavsiye etmem. Para israfı olur.

Bu senenin ürünlerinden tercih etmeye gayret edin. Sd835 ve eşdeğer işlemcili ürünleri tercih etmeye gayret edin android platformunda.

Mesela onerebilecegim ürünler şunlar;

* Bütçenizi 500 lira arttırabilirseniz ithalatçı garantili note 8 tavsiye ederim.

* Distribütör garantili sony xz premium veya xz1 modellerini tavsiye ederim.

* İthalatçı garantili 128gb'lık Htc u11 tavsiye ederim.

* İOS platformunda 3000 lira bandında iphone 7 seçeneği mevcut.

M

Murat Burç

SDN Okuru
XZ Premium veya ithalatçı 128 GB U11 almalısın (ben u11 alirdim)

Avicebron

Asistan
Reaksiyon puanı
96
HTC ve sony tasarım olarak beni hiç tatmin etmiyorlar. Çok kaba geliyorlar.

Bareth Gale

Profesör
Reaksiyon puanı
300
Ben olsam iPhone 7 alırdım. Düz bir kullanıcı için ideal. Bir çok arkadaşımda iPhone 7 var ve hepsi de çok memnun.

M

Murat Burç

SDN Okuru
HTC ve sony tasarım olarak beni hiç tatmin etmiyorlar. Çok kaba geliyorlar.
O zaman bu liste içinden kesinlikle Note 7 alınmalı.
Note 7(FE) Samsundan oreo sözü aldı diye biliyorum. Ayrıca şuan S8in sahip olduğu touchwiz sürümünü kullanıyor üstüne Note özellikleri var işte.

Reaksiyon puanı
258
Düz bir kullanıcı için İphone 7 ideal.Android'den devam edeceğim diyorsan bütçeni 200-300 lira daha yükseltip S8 al derim.

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
3100 tl ye s8 var.note fe ise 8 sözünü aldı.Tahminimce 9'u da alır zaten samsung başka vermiyor pek.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
OnePlus 5T daha iyi onu tercih edin yada s7 edge alın

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747

Huawei mate 9
İphone 6s plus
İphone 7
Galaxy S7 edge

Almak güvenli mi?

Teşekkürler
Iphone 7 al

Firathwd

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Bu seçenecekler arasında mate 9. Ama biraz daha zorlarım derseniz ithalatçı garantili s8 alabilirsiniz.

Avicebron

Asistan
Reaksiyon puanı
96
Apk ile isim yok. Dediğim gibi ortalama kullanıcıyım
Note 4 den büyük ekrana alışığım.
6s plus mi 7 mi dersiniz peki ve neden? 6s plus ı ekranı için sırf istiyorum fakat iki telefon arasında nasıl bir donanım farkı var bilmiyorum.

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
İphone 7 kullanıyorum gayet memnunum bende senin gibi sade bir kullanıcıyım fakat iphone alıyosan bu zamanda 7 serisinin altına düşme ve plus almaya çalış.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Bu listeden s7 edge i tek geçerim ama bu fiyata daha güncel cihazlar alabilirsin ben olsam gözüm kapalı u11 alırdım.

Avicebron

Asistan
Reaksiyon puanı
96
Bu listeden s7 edge i tek geçerim ama bu fiyata daha güncel cihazlar alabilirsin ben olsam gözüm kapalı u11 alırdım.

Numarası ne bu telefonun herkes bunu diyor şimdi incelemesini izledim. Sıkmalı saçma bir özelliği var ve arayüzü çok kötü geliyor bana htc nin

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Numarası ne bu telefonun herkes bunu diyor şimdi incelemesini izledim. Sıkmalı saçma bir özelliği var ve arayüzü çok kötü geliyor bana htc nin
Arayüzü stok androide çok yakın sade bi arayüzü var biraz sıkıcı ama çok stabil ama bikaç launcherla bunu halledersin.Işlemcisi Qualcommun şuanda kullanılan en tepe işlemcisi 845 tanıtıldı ama daha hiçbir telefonda kullanılmadı.Kamerası çok iyi özellikle gece çekimleri çok başarılı s8 le kafa kafaya gidiyo sen düşün.Tasarımını ben beğeniyorum hoşuma gidiyo ekran kasa oranı düşük olmasına rağmen çok sırıtmıyo. Ve son olarak aslında en büyük tercih sebebi ses kalitesi muazzam şuanda piyasada rakipsiz bi ses kalitesi var hem kulaklık çıkışı hem hoparlör çıkışı çok kaliteli ve güçlü özellikle kulaklığında bazı has özellikler var ve sadece u11 de çalışıyo başka model telefonlarda uyumlu değil htc nin sitesini gezmeni tavsiye ederim.

Avicebron

Asistan
Reaksiyon puanı
96
Ses beni fazla ilgilendirmiyor hocam çok türkü dinleyen adamım :D

iphone 7 ile 6s plus arasında kaldım. işletim sistemi değiştirmek istiyorum Ekran ve pil yüzünden 6s plus ağır basyor gibi iphone 7 çok daha iyi diyorlar. Yeni post açmıyorum buradan biri aydınlatsa güzel olacak.

M

Murat Burç

SDN Okuru

iphone 7 ile 6s plus arasında kaldım. işletim sistemi değiştirmek istiyorum Ekran ve pil yüzünden 6s plus ağır basyor gibi iphone 7 çok daha iyi diyorlar. Yeni post açmıyorum buradan biri aydınlatsa güzel olacak.
6S Plus'un devri bitti. 7 al. iPhonedan başka cihaz alırım diyorsan U11 dışında XZ Premium o fiyattaki en iyi seçenek .

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014

Ben büyük ekran sevdiğim için 6s plus diyorum her ne kadar teknoloji özürlü telefon olsada gerçi 7 ninde pek farkı yok ama olsun en azından pil için 6s plus diyorum.Ama biraz daha mantıklı düşünsen o fiyatlarda çok iyi telefonlar var kardeşim ille apple diyosan biraz daha bekle para biriktir yada biyerlerden borç bul imkânlarını zorlama şansın varsa 7 plus al.

Avicebron

Asistan
Reaksiyon puanı
96
Ben büyük ekran sevdiğim için 6s plus diyorum her ne kadar teknoloji özürlü telefon olsada gerçi 7 ninde pek farkı yok ama olsun en azından pil için 6s plus diyorum.Ama biraz daha mantıklı düşünsen o fiyatlarda çok iyi telefonlar var kardeşim ille apple diyosan biraz daha bekle para biriktir yada biyerlerden borç bul imkânlarını zorlama şansın varsa 7 plus al.

İkinci el pasaport kayıtsız i7 plus lar görüyorum ama ikinci el içime sinmiyor 2700-3200 tl civarı. Bütçeyi istesme zorlarımda 3000 tl bile vermem normalde ama bi yerlerden beklemediğim bi para geldi o yüzden telefon yenilemeye karar verdim o yüzden 3000 tl civarı arıyorum. Dediğin gibi çok daha iyi telefonlar var farkındayım ama Android den inanılmaz sıkıldım. Note 4 kullanıcıyım ki bence hala süper telefon ama mesela Twitter a güncelleme geldi bildirimine basınca açmıyor uygulamayı 2 haftadır uygulama sildim yükledim bişey düzelmedi. Bu tip hatalardan sıkıldım açıkcası. 3500e ithalatçı garantili s8 ler var ama biliyorum ki 2 yıl güncelleme alıp sonra duracak. Ee ne anladım ben şimdi? o yüzden android platformundan çıkmak istiyorum.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
İkinci el pasaport kayıtsız i7 plus lar görüyorum ama ikinci el içime sinmiyor 2700-3200 tl civarı. Bütçeyi istesme zorlarımda 3000 tl bile vermem normalde ama bi yerlerden beklemediğim bi para geldi o yüzden telefon yenilemeye karar verdim o yüzden 3000 tl civarı arıyorum. Dediğin gibi çok daha iyi telefonlar var farkındayım ama Android den inanılmaz sıkıldım. Note 4 kullanıcıyım ki bence hala süper telefon ama mesela Twitter a güncelleme geldi bildirimine basınca açmıyor uygulamayı 2 haftadır uygulama sildim yükledim bişey düzelmedi. Bu tip hatalardan sıkıldım açıkcası. 3500e ithalatçı garantili s8 ler var ama biliyorum ki 2 yıl güncelleme alıp sonra duracak. Ee ne anladım ben şimdi? o yüzden android platformundan çıkmak istiyorum.
2 yıl güncelleme alır ama sorunsuz kullanırsın iosta 1 güncellemede yavaşlar 2 güncellemede ölmeye başlar sonrasını hiç söylemiyorum zaten.Ayrıca note 5 şuan da 2 güncelleme aldı ve şimdi android 8 de alacak s8 de en az 3 güncelleme alacaktır diye düşünüyorum.Hepsi buradada Türkiye garantili s8 plus 3500 tl ithalatçı garantili 3300 tl bence bunları düşün derim.Yada 3500 tlye ithalatçı garantili note 8 var bence alma fırsatın varsa hiç kaçırma yinede karar senin tabi. İllaki apple diyosan 7 plus almaya çalış.

Avicebron

Asistan
Reaksiyon puanı
96
Note 4 kullanıyorum ben ve bildiğim kadarı ile samsung 2 güncelleme atıyor maksimum
S8 Android 7 ile gelmişşe 8-9 alır 10 almaz mesela.

Arkadaşım iphone 5s kullanıyor daha 1.5 yıl önce aldı hala memnun. Apple yavaşladığını duymadım tek bu çıkan skanldal (batarya bozulmuşsa işlemci hızını kısıyorlarmış)

S8 3.5 dan başlıyor diye biliyorum ve ithalatçı garantili güvenemiyorum açıkcası

S8 beni çevbetmiyor değil düşündüm ama en ucuz ithalatçı garantili 3.115 TL ye var

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Note 4 kullanıyorum ben ve bildiğim kadarı ile samsung 2 güncelleme atıyor maksimum
S8 Android 7 ile gelmişşe 8-9 alır 10 almaz mesela.

Arkadaşım iphone 5s kullanıyor daha 1.5 yıl önce aldı hala memnun. Apple yavaşladığını duymadım tek bu çıkan skanldal (batarya bozulmuşsa işlemci hızını kısıyorlarmış)

S8 3.5 dan başlıyor diye biliyorum ve ithalatçı garantili güvenemiyorum açıkcası

S8 beni çevbetmiyor değil düşündüm ama en ucuz ithalatçı garantili 3.115 TL ye var
Note 5 android 5.1 le gelmişti sanırım sonra 6.0.1 aldı sonra 7 ve şimdide 8 i alacak etti sana 3 güncelleme normalde 2 tane veriyodu ama bende şaşırdım ya telefona özel yaptılar yada bundan sonra samsung böyle bi yol izleyecek.Bende ios 11 le yavaşlayan çok kötü pil performansı var diyen kişileri gördüm ki bunlar 6s ve 7 kullanıcıları 5s değil.Türkiye garantili cihazlar biraz pahalı haklısın ama ithalatçıya çoğu güvenemiyor ama fiyat olarak daha uygun.

Avicebron

Asistan
Reaksiyon puanı
96
S9 şubatta mi martta mi ne tanıtilacak. O çıkınca s8 ne kadar ucuzlar peki tahmini? Onu mu beklemeliyim?