- Konuyu başlatan
Barisguzel1
Barisgzl1
- Reaksiyon puanı
- 68
teknolojik bişey istiyorum konsol telefon falan işte.Mantıklı ama ne istiyorsunuz söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
teknolojik bişey istiyorum konsol telefon falan işte.Mantıklı ama ne istiyorsunuz söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Amacınız nedir? Oyun vb oyun için ise ps5 yada iyi bir pc toplayabilirsiniz.teknolojik bişey istiyorum konsol telefon falan işte.
vallaha pc düşünmüyorum gaming laptop var zaten.Amacınız nedir? Oyun vb oyun için ise ps5 yada iyi bir pc toplayabilirsiniz.
Ps5'i almanızda saçmalık olur. S22 bakabilirsiniz.vallaha pc düşünmüyorum gaming laptop var zaten.
iphone se 3 nasıl onuda alabilirim.Ps5'i almanızda saçmalık olur. S22 bakabilirsiniz.
Samsung Galaxy S22 128 GB 5G Yeşil Cep Telefonu (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Galaxy S22 128 GB 5G Yeşil Cep Telefonu (Samsung Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
S22 varken gerek yok?iphone se 3 nasıl onuda alabilirim.
Bak ultra modelinde o sorun yok, ultra olabilir, ki bütçeyi çok aşıyor ama olsun. Fakat düz modelde var ısınma sorunuSamsung S21 Ultra öneririm. Edge ekran isterseniz S22 Ultra alabilirsiniz.
3000i at yarışında katlayıp 17 yapmış ?3000 TL'ye ufak bir derleme yapalım;
Lenovo Akıllı Saat: 400 TL
JBL Kablosuz Kulaküstü Kulaklık: 1090 TL
Gram Altın: 1158
=2648 TL
Geriye kalan 352 TL ile de kola çekirdek yapıp sigara alırsınız gerisi cepte dursun kara gün dostu
Kulaklık istemiyor üye?3000 TL'ye ufak bir derleme yapalım;
=2648 TL
Geriye kalan 352 TL ile de kola çekirdek yapıp sigara alırsınız gerisi cepte dursun kara gün dostu
Bunlarla parasını boşa harcamaya hiç gerek yok. Bana göre gereksiz hepsi.3000 TL'ye ufak bir derleme yapalım;
=2648 TL
Bunlarla parasını boşa harcamaya hiç gerek yok. Bana göre gereksiz hepsi.
Bundan farkli bir sey yazmamıştım oysa ki.. Malzeme dedigimiz tek sey kapak kasa degil velhasıl ı kelam.Galaxy S22 ve S21 modelleri ısınıyor ama performansa herhangi bir etkisi yok. Performansa etki edecek kadar ısınmıyorlar yani, özellikle sürdürülebilir performansa etki edecek kadar ısınmıyorlar. S22'nin malzeme kalitesine sorun yok, arka kapağını ya da çerçevesini üretirken kaliteden ve prestijden ödün vermemişler ama maliyeti azaltmak için S22 ve S22+'ın içine Vapor Chamber konulmamış. Isıyı iPhone 13 gibi muadillerine göre daha fazla hissettiriyor bu kadar.
Hayatımda şöyle bir bütçe artışına ihtiyacım varbütçe değişti bilginiz olsun 17 bin tl oldu haberiniz olsun.
At yarışı.Hayatımda şöyle bir bütçe artışına ihtiyacım var