Barisguzel1
Barisgzl1
- Reaksiyon puanı
- 68
Arkadaşlar 3000 tl param var ne alabilirim teknolojik ?
Anca akıllı saat alabilirsin kardeş yada iyi kötü bi telefonArkadaşlar 3000 tl param var ne alabilirim teknolojik ?
artık değersiz mi 3000 tl ?Anca akıllı saat alabilirsin kardeş
Valla iyi kötü bi telefon alırsın yada akıllı saat artık değersiz 3000 lira hometech laptop baktım kötü laptop o bile 4000 küsürdü yalan olmasınartık değersiz mi 3000 tl ?
3000 tl neye göre kime göre değersiz. Eğer akıllı saat bakıyorsanız iyi para. Ama telefon, bilgisayar bakıyorsanız almayın daha iyi.artık değersiz mi 3000 tl ?
akkılı saat istemiyorum ps3 düşünüyorum ama alsam mı kararsızım 2 kere ps3 aldım biri bozuldu çöpe attım diğerini sattım.3000 tl neye göre kime göre değersiz. Eğer akıllı saat bakıyorsanız iyi para. Ama telefon, bilgisayar bakıyorsanız almayın daha iyi.
ps3 alınmaz bence. minimum ps4 bakılmalı hatta pro olursa daha iyi.akkılı saat istemiyorum ps3 düşünüyorum ama alsam mı kararsızım 2 kere ps3 aldım biri bozuldu çöpe attım diğerini sattım.
Belki 2. El alırsın ps 3akkılı saat istemiyorum ps3 düşünüyorum ama alsam mı kararsızım 2 kere ps3 aldım biri bozuldu çöpe attım diğerini sattım.
ps4 vardı bende bende hiç sarmadı eğlenceli gelmedi sattım.ps3 alınmaz bence. minimum ps4 bakılmalı hatta pro olursa daha iyi.
2023 te birşey alınmaz aslında bu arada anladınız sanrım demek istediğimiakkılı saat istemiyorum ps3 düşünüyorum ama alsam mı kararsızım 2 kere ps3 aldım biri bozuldu çöpe attım
kulaklık istemiyorum.1250'ye samsung buds2 alınabilir lazımsa. Samsung telefonla birlikte kullanıyorum ses kalitesi ve mikrofonu çok kaliteli.
ps4 sarmadıysa ps3ün saracağını düşünmüyorum. Çünkü çoğu ps3 oyunu ps4 te oynanıyor.ps4 vardı bende bende hiç sarmadı eğlenceli gelmedi sattım.
Uğraşılmaz. iPhone 7, Galaxy S8 veya S9 modelleri daha mantıklı olabilir, iPhone 8 bahsi geçen modellerden daha iyi bu arada.2 el yurt dışı iphone falan nasıl iphone 8 falan ?
Borsaya yatırıp köşeyimi döndünüz? Neyse o fiyata iyi bir pc toplanabilir eğer isterseniz.bütçe değişti bilginiz olsun 17 bin tl oldu haberiniz olsun.
bütçe değişti bilginiz olsun 17 bin tl oldu haberiniz olsun.
bunu istemiyorum ya bence gerek yok.Apple markalı MGN63TU/A kodlu MacBook Air 13.3 inc M1 8CPU 7GPU 8GB 256GB Uzay Grisi MGN63TU/A ürünü Pozitif Teknoloji den hemen alın.
23499 Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. Apple markalı MacBook Air 13.3 inc M1 8CPU 7GPU 8GB 256GB Uzay Grisi MGN63TU/A ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Eğitim Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.www.pt.com.tr
mantıklı.Dursun cebinde. Zorla harman gerekmiyor. Belki bir gün lazım olur.
.kulaklık istemiyorum.
Maalesef istemiyor?.çok iyi kulaklık alırsın!
Mantıklı ama ne istiyorsunuz söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.ps5 almak mantıklı mı ?
Neler istediğini yazmadığı için 17Bin TL'ye ne alınıyorsa yazmaya başladık.Altın al altın en güvenilir liman hala daha
Bende o yüzden altın al dedim. Yoksa 17 bin karar veresiye kadar eriyip gidecek altında hiç olmazda enflasyon karşısında ezilmezNeler istediğini yazmadığı için 17Bin TL'ye ne alınıyorsa yazmaya başladık.