3000 tl ye telefon önerisi ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
S7 Edge
Veya iphone 7 performans olarak önde telefonlar bu fiyat bandında fakat S7 Edge nerdeyse her konuda iphone 7 den önde
İPhone 7 salt işlem gücü olarak daha güçlü ve oyunlarda daha fazla fps veriyor
S7 edgede yüksek fps veriyor ve android 7.0 ile gelecek android 7.0 ile çözünürlük düşürme opsiyonu ile daha yüksek fps alınabilecek şimdiki haline göre tabi 2k ekran yerine full hd veya 720pde oyun oynamak ister misiniz o sizin seçiminiz ama bu çözünürlük düşürme muazzam olan bataryasını daha ileriye taşıyacak arayuz performansi olarak şuan eşitler fakat android 7.0 betasinda gözlemlediğime göre S7 ailesi en yüksek çözünürlükte bile (2k)(çözünürlük arttıkça işlemciye binen yük artar ) arayuz olarak iPhone 7 ailesinden daha hızlı
İPhone 7 salt işlem gücü ve ses performansı olarak önde
Gerisinde açık ve net bir şekilde S7 Edge ciddi derecede önde özellikle batarya ekran ve arka kamera kısmında
Seçim sizin ne alırsınız şimdiden hayırlı olsun

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
3000 TL ye Performans öncelik hangi telefonu önerirsiniz ?

Merhaba,

Bu fiyat segmentindeki bütün cihazşlar son derece güçlü ve performanslı. Yani bugün alacağınız bu üst segment cihazlardan hiçbiri size oynatamayacağı yada düşük fps'ler vereceği bir oyun yok şuan. Tabi burda daha çok sizin amacının önemli açıkçası. Performanstan kastınız uzun süre (4-5 yıl) kullanmayı hedeflediğiniz stabilite sorunları yaşatmıyacak bir ürün almak mı? Eğer böyleyse bir iphone almanız sizin için daha uygun. İos sisteminin uzun vadedeki stabilite grafiğine baktığımızda android'e göre daha başarılı olduğunı görüyoruz. Tabi bu android bir cihaz alınmaz. Ben daha çok stabiliteye önem veren, uzun süre (4-5 yıl) kullanmayı hedefleyen kullanıcılara iphone (6s,6s +, 7, 7+) öneriyorum. Onun dışında kamera, ekran, pil, ve diğer yeni teknolojilere önem veren kullanıcılara ise bir android cihaz öneriyorum. Son dönemde de samsung'un s7 ailesi ve htc10 modelleri oldukça başarılı bir kullanım sunuyor.

Özetle;

• Uzun süre stabilite sorunu olmasın diyorsanız iphone (6s ailesi veya 7 ailesi)
  • Selfi'ler benim için çok önemli, müzik dinlemeyi çok severim diyorsanız htc10
  • Bol bol film izlerim, arka kamera ile sürekli foto ve video çekimi yaparım diyorsanız da samsung s7 ailesini tavsiye ederim.

FurkanCaptanD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba,

Bu fiyat segmentindeki bütün cihazşlar son derece güçlü ve performanslı. Yani bugün alacağınız bu üst segment cihazlardan hiçbiri size oynatamayacağı yada düşük fps'ler vereceği bir oyun yok şuan. Tabi burda daha çok sizin amacının önemli açıkçası. Performanstan kastınız uzun süre (4-5 yıl) kullanmayı hedeflediğiniz stabilite sorunları yaşatmıyacak bir ürün almak mı? Eğer böyleyse bir iphone almanız sizin için daha uygun. İos sisteminin uzun vadedeki stabilite grafiğine baktığımızda android'e göre daha başarılı olduğunı görüyoruz. Tabi bu android bir cihaz alınmaz. Ben daha çok stabiliteye önem veren, uzun süre (4-5 yıl) kullanmayı hedefleyen kullanıcılara iphone (6s,6s +, 7, 7+) öneriyorum. Onun dışında kamera, ekran, pil, ve diğer yeni teknolojilere önem veren kullanıcılara ise bir android cihaz öneriyorum. Son dönemde de samsung'un s7 ailesi ve htc10 modelleri oldukça başarılı bir kullanım sunuyor.

Özetle;

• Uzun süre stabilite sorunu olmasın diyorsanız iphone (6s ailesi veya 7 ailesi)
  • Selfi'ler benim için çok önemli, müzik dinlemeyi çok severim diyorsanız htc10
  • Bol bol film izlerim, arka kamera ile sürekli foto ve video çekimi yaparım diyorsanız da samsung s7 ailesini tavsiye ederim.
Teşekkür ederim çok iyi anlatmışsınız