3000 tl telefon tavsiyesi?

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Bizim yaptığımız fanboyluk yada sizi linçlemek değil, yanlış bildiğiniz birşeyi doğrusu ile düzeltmek.
Bana pek öyle gelmedi de neyse.
Vay be! 1700 mah batarya farkı var kesinlikle M31 alınmalı. Sırf batarya farkından dolayı kesinlikle alınmalı. Hiç tabi düşünmüyorsunuz bunda bu kadar batarya var ama işlemci bu bataryayı verimli kullanabilir mi kullanamaz mı diye düşünmüyorsunuz. Olsun 6000mah batarya var.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Evet yazdıklarım o şekilde, baktığımda siz ısrarla M31 önermişsiniz, artık bunu ne olarak adlandırıyorsanız sizin kararınız.
1 kere önerdim ben, sağlam linç yedim. Uzatmaya gerek yok, daha fazla araştırırım. Nedenini sordum sadece. Israrla demeniz...

Mikail_Ebrinç

Profesör
Reaksiyon puanı
2,700
Realme 6 c3 den dha iyi.
İlla 3000 TL'nin hepsini vermek zorunda değil ondan önerdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vay be! 1700 mah batarya farkı var kesinlikle M31 alınmalı. Sırf batarya farkından dolayı kesinlikle alınmalı. Hiç tabi düşünmüyorsunuz bunda bu kadar batarya var ama işlemci bu bataryayı verimli kullanabilir mi kullanamaz mı diye düşünmüyorsunuz. Olsun 6000mah batarya var.
Exynos o kadar kötü değil anla artık diğerleri bir tık daha iyi :)

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
İlla 3000 TL'nin hepsini vermek zorunda değil ondan önerdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Exynos o kadar kötü değil anla artık diğerleri bir tık daha iyi :)
Giriş orta segment olarak leş biraz araştır ondan sonra önermeler yap. Üst segmentlerde bile kullanılan exynos işlemciler de problem yaşayan bir sürü kişi var. Ayrıca diğerlerinin iyi olması exynosun kötü olması gerçeğini değiştirmez. ?

Mikail_Ebrinç

Profesör
Reaksiyon puanı
2,700
Giriş orta segment olarak leş biraz araştır ondan sonra önermeler yap. Üst segmentlerde bile kullanılan exynos işlemciler de problem yaşayan bir sürü kişi var. Ayrıca diğerlerinin iyi olması exynosun kötü olması gerçeğini değiştirmez. ?
En azından heilo gibi ısınmıyor (redmi note 8 pro heilo g90t)