BarKoda1010
Profesör
Eskiden di eskiden Mazide kalmamak gerekiyor eskiden daha çabuk çöp olurdu şimdi androidin sorunları çözüldü ayrıca uzun süre giden androidler de var zaten
G2 hariç Uzun süre giden android görmedim daha
Eskiden di eskiden Mazide kalmamak gerekiyor eskiden daha çabuk çöp olurdu şimdi androidin sorunları çözüldü ayrıca uzun süre giden androidler de var zaten
M7 M8 z3 z2 Note 4 ? yok öyle bir dünya sallayıp durmayın sorunlar çözüldüG2 hariç Uzun süre giden android görmedim dahaeskidendi falan değil hala aynı problemler var, amiral gemilerinde çözülmüş gibi duruyor sadece.
M7 M8 z3 z2 Note 4 ? yok öyle bir dünya sallayıp durmayın sorunlar çözüldü
Bizde stabillik diyoruz piyasa değilHTC nin piyasası yok direkt ölü, z3 ve z2 ye katılabilirim fakat Sony nin telefon çıkartma aşkı onlarıda öldürdü, Note 4 e birşey diyemem![]()
Bizde stabillik diyoruz piyasa değil
2 senesini doldurmuş note 4 var adam gibi çalışıyor
Ve onun getirdiği donanıma ikiye katlayan bir s7 edge var çalışmaz mi ?çalışır o yüzden uzatmaya gerek yok
Eskiden android daha çok samsung ile edindiği kasıyor algısını bugün yavaş yavaş yok ediyor
Senin kafanda edememesi çoğunluğun kafasında edememesi anlamına gelmez kendi kafandaki düşünceyi çoğunluğa mal etmeBence edemiyor
Senin kafanda edememesi çoğunluğun kafasında edememesi anlamına gelmez kendi kafandaki düşünceyi çoğunluğa mal etme
Geçen seneki amiral gemileri değil Note 4 diyorum ben sana doğru olmayan şeyleri doğru kabul etmişsin konuşuyorsun o cihazların sıkıntısı yok size göre güncellemeyi geç almak veya almamak telefonun ölmesi heralde stabilse güncelleme almasa da olur gelceksede ios gibi gelen guncelleme kastirmasin kastircaksa gelmesin bu tartışma burda bitmiştir bilgisiz biriyle tartışacak değilimValla geçen seneki amiral gemilerinin bu seneki hallerini görüyoruz bana android in iOS tan stabil olduğunu anlatma![]()
Geçen seneki amiral gemileri değil Note 4 diyorum ben sana doğru olmayan şeyleri doğru kabul etmişsin konuşuyorsun o cihazların sıkıntısı yok size göre güncellemeyi geç almak veya almamak telefonun ölmesi heralde stabilse güncelleme almasa da olur gelceksede ios gibi gelen guncelleme kastirmasin kastircaksa gelmesin bu tartışma burda bitmiştir bilgisiz biriyle tartışacak değilim
Bizde stabillik konuşuyoruz stabillik olay şu androidler de artık stabil bunu kabul etmiyorsunuz. Androidler stabilliğini yanında daha fazla yetenek ve diğer taraflarıda daha iyi sunuyor kamera olsun ekran olsun vb ben sana şunu diyorum android kasıyor devri iphone fiyatında ki cihazlar için zaten bitti hepsi parasının performanslı veriyor bugün note 4 de 5 de z3 de z5 de takır tukur çalışıyor çalışmıyor diyemezsin çalışıyorBilgisizlik değil sen objektif bakmıyorsun kardeşimNote 4 istisna bir cihaz ve istisnalar kaideyi bozmaz. iOS un telefon göçürme olayına gelince öyle birşey yok fanatikliğin lüzumu yok iOS her zaman daha önde ve olmaya devam edecek çünkü herşey ayarlı ve kısıtlı adamlar ihtiyaç duyduğun şeyleri düşünüyor
android ise çok karmaşık bazen ben bile girince 1-2 saniye düşünüyorum neye basacağımı bunu Tolga da geçen yayında belirtti android fanatizmine gerek yok objektif ol sade note 4 le yürümüyor bu işler.
İkiside gider S7 edge daha kaliteli kullanım sunarArkadaşlar hala kararsızım iphone 6s 64 gb alsam ne kadar gider yada s7 edge uzun kullanım ve stabilite önemliiii..
Arkadaşlar hala kararsızım iphone 6s 64 gb alsam ne kadar gider yada s7 edge uzun kullanım ve stabilite önemliiii..
Bizde stabillik konuşuyoruz stabillik olay şu androidler de artık stabil bunu kabul etmiyorsunuz. Androidler stabilliğini yanında daha fazla yetenek ve diğer taraflarıda daha iyi sunuyor kamera olsun ekran olsun vb ben sana şunu diyorum android kasıyor devri iphone fiyatında ki cihazlar için zaten bitti hepsi parasının performanslı veriyor bugün note 4 de 5 de z3 de z5 de takır tukur çalışıyor çalışmıyor diyemezsin çalışıyor
Arkadaşlar hala kararsızım iphone 6s 64 gb alsam ne kadar gider yada s7 edge uzun kullanım ve stabilite önemliiii..
Öldürdüğü yok bu biriPhone her zaman iPhone dur. 7 ile 6s arasında pek fark yok ama yinede iPhone olduğu için satıyor bi itibarı ağırlığı var kardeşim ve 2-3 nesil önceki telefonunu alan ve bunu dert etmeyen insanlar var. Androidde ise yeni amiral gemisi tüm eski seriyi siliyor ve öldürüyor kabul et bence.
Şuan ıphone 6 lar i7 çıkmasıyla öldü aynı durum 7s çıktığında 6s lere olucak.
Şöyle düşünün iphone 5s bile güncellemesini aldımı aldı cihaz hala akıyormu akıyor. Stabil mi stabil. İphone 6 da güncellemesini aldı hala hızlı ve stabil. O yüzden 6s deki A9 zaten çok güçlü o yüzden 7s çıktığında da bir sorun yaşanmayacaktır.
Öldürdüğü yok bu bir
İtibarı varsa BANANE ben millete telefon göstermeyecem markada aramıyorum kalite arıyorum.
işte o 2-3 sene önce falan filan şimdi androide oluşuyor . SÜREKLİ SÜREKLİ BİR GEÇMİŞTEN KONUŞMA HAVASINDASIN GEÇMİŞTE YAŞAMIYORUZ ŞARTLAR DEĞİŞTİ.Android eski android değil
Arkadaşlar, çoğunluk Iphone 6s demiş ama 6S'in batarya sorununa kimse değinmemiş. 6S kullanıcısıyım telefonu yoğun kullanmadığım halde günde
2-3 kez şarja takmam gerekiyor ve inanın bu çok can sıkıcı bir durum. Biraz daha bekleyip kesinlikle S7 alacağım. Şarj ve optik sabitleme dışında 6S gerçekten de harika bir cihaz
Evet itirazın mi var çürük elmadan kaliteli en azındanKatılıyorum
Kaliteyi samsung mu sanıyorsun.QW:eQW:eQW:eQW:eQW:e
Evet itirazın mi var çürük elmadan kaliteli en azından
Şöyle düşünün iphone 5s bile güncellemesini aldımı aldı cihaz hala akıyormu akıyor. Stabil mi stabil. İphone 6 da güncellemesini aldı hala hızlı ve stabil. O yüzden 6s deki A9 zaten çok güçlü o yüzden 7s çıktığında da bir sorun yaşanmayacaktır.
Ayrıca söylüyüm 6s alınmaz illede ıphone diyorsan 6s plus alıcaksın yoksa bir cebinde telefon bir cebinde şarj kablosuyla gezersin söylüyüm.
Apple pahalı olmasa kullanmak ?Tabii kardeşim aynen aynen kalite samsungtur![]()
apple pahalı olmasa hepiniz kullanacaksınız bırakın bu ayakları bi
samsungdan hiçbir halt olmaz şuan sektör tıkandığı için samsung öne çıkıyor.
Apple pahalı olmasa kullanmak ?
Ben s7 kullanıyorum o zaman Apple in en iyisi 6s di alma imkanın vardı almadım boş konuşma 3600 e note 7 alan 3300 e s7 edge alan fakir mi parası mi yetmiyorsa 6s 6s plus almıyor bunlarda zamanında 4300 Tlydi
Boş boş yorumlar forumda yeriniz yok aslında ama benim karar verme yetkim yok diyorum yaKesinlikle katılıyorum![]()