Çok iyi bir performans alırsın. Arkadaşın önerdiği sistemdeki kasayı z3 plus yap o kasa küçükpeki iyi bir performans alabilirmiyim ? alırsam ne kadar iyi bir performans alabilirim
Rami çift modül alma. Seçtiğin anakartta 2 ram slotu var. Eğer 2 tane ram alırsan ilerde upgrade edemezsin. Etsende bir ram boşa gider. Tek modül 8 gb al. Kingston HyperX Fury 8 GB Ddr4 2133 Mhz olabilir.son hali bu sanırım en iyisi bu olucak ?Ekli dosyayı görüntüle 6488
Rx 480'lerin fazla güç tükettiği ve iddia ettiği fps değerlerinin altında performans sunduğuna dair bir haber okumuştum.Arkadaşlar sistem aşağıdaki şekilde sizce sorun varmı ne ekleyip çıkarmalıyım önerilerinizi bekliyorum
fps sorunu olmadığı ve üstelik ısınma sorunun olmadığı söyleniyorRx 480'lerin fazla güç tükettiği ve iddia ettiği fps değerlerinin altında performans sunduğuna dair bir haber okumuştum.
Kart piyasada yaygınlaşmadan ve özellikle kullanıcı testleri, deneyimleri paylaşılmadan tercih edilmemeli.
Onun dışında rami tek 8gb alın ileride yanına bir 8 daha koyarsınız.
Güvenilir siteler testleri yaptı. Rx480 şu an en iyi f/p kartı. Gtx1080'in yerine de tercih edilebilir. İki tanesi çok daha ucuz ve aynı performansı veriyorRx 480'lerin fazla güç tükettiği ve iddia ettiği fps değerlerinin altında performans sunduğuna dair bir haber okumuştum.
Kart piyasada yaygınlaşmadan ve özellikle kullanıcı testleri, deneyimleri paylaşılmadan tercih edilmemeli.
Güvenilir siteler testleri yaptı. Rx480 şu an en iyi f/p kartı. Gtx1080'in yerine de tercih edilebilir. İki tanesi çok daha ucuz ve aynı performansı veriyorRx 480'lerin fazla güç tükettiği ve iddia ettiği fps değerlerinin altında performans sunduğuna dair bir haber okumuştum.
fps sorunu olmadığı ve üstelik ısınma sorunun olmadığı söyleniyor
Güvenilir siteler testleri yaptı. Rx480 şu an en iyi f/p kartı. Gtx1080'in yerine de tercih edilebilir. İki tanesi çok daha ucuz ve aynı performansı veriyor
1080 ile 480 kıyaslanır. 480 daha mantıklıdır. CF için alacağın PSU ve anakart için en fazla 300 TL fazla verirsin. Fiyat farkı ise 1000 TL. Olaya biraz objektif bakmalısın. Attığın haberin ise aslı yok normal bir kullanıcı tarafından Reddit üzerinde paylaşılmış. Özel tasarımlı kartlar çıktığı zaman testler ile belli olacaktır.Fps ile ilgili haberi bulamadım. Ayrıca sitelere gönderilen kartların o.c yapılmış versiyonlar olduğu ortaya çıkmıştı. Bunlarıda göz önünde bulundurun derim.
1080 ile 480 kıyaslanamaz bile. 2 tane 480 için psu ve anakarta harcanıcak para ile bütçeler eşitleniyor zaten.
Son olarak 480'in kötü bir kart olmadığını, sadece alınıp pişman olunmaması için bir süre daha beklenilmesi gerektiğini belirttim.
Google'da aratırsanız amd'nin güncelleme yayınlayacağı haberinide bulursunuz. Asılsız olan sizsiniz. 1060 için yapılan testlerde bile 480'den %15 performansı daha iyi olacak deniyor iken siz kalkmış 1080 ile kıyaslıyorsunuz. Bu test haberlerini de ararsanız bulursunuz.1080 ile 480 kıyaslanır. 480 daha mantıklıdır. CF için alacağın PSU ve anakart için en fazla 300 TL fazla verirsin. Fiyat farkı ise 1000 TL. Olaya biraz objektif bakmalısın. Attığın haberin ise aslı yok normal bir kullanıcı tarafından Reddit üzerinde paylaşılmış. Özel tasarımlı kartlar çıktığı zaman testler ile belli olacaktır.
1060 daha çıkmadı bile. Muhtemelen RX480'den de pahalı olacak. Pahalı olmazsa ve dediğin gibi daha performanslı olursa o zaman konuşuruz. Ben RX480 ile 1080'i kıyaslamıyorum. 2x RX480 ile 1080'i karşılaştırıyorum.Google'da aratırsanız amd'nin güncelleme yayınlayacağı haberinide bulursunuz. Asılsız olan sizsiniz. 1060 için yapılan testlerde bile 480'den %15 performansı daha iyi olacak deniyor iken siz kalkmış 1080 ile kıyaslıyorsunuz. Bu test haberlerini de ararsanız bulursunuz.
Araştırmak gibi bir alışkanlığınız olmadığından paylaşayım.1080 ile 480 kıyaslanır. 480 daha mantıklıdır. CF için alacağın PSU ve anakart için en fazla 300 TL fazla verirsin. Fiyat farkı ise 1000 TL. Olaya biraz objektif bakmalısın. Attığın haberin ise aslı yok normal bir kullanıcı tarafından Reddit üzerinde paylaşılmış. Özel tasarımlı kartlar çıktığı zaman testler ile belli olacaktır.
Diğer mesajımı alıntılamadan sadece buna cevap vermen strateji sanırım. 2 tane rx 480 gtx 1080 kadar performans gösteriyor ve 1000 TL daha ucuz. Ben bunu kastettim. Sen ise döndün dolaştın gtx1060'a getirdin. Rx480 %15 oranında daha kötüyse parasınında bir o kadar daha az olduğunu unutma. Bu işler bütçeye bakar.Araştırmak gibi bir alışkanlığınız olmadığından paylaşayım.
![]()