Hocam stokta yok bide ekran kartı yok onu napıcam ? sorun olmuyor mu öyle bilgim yoktaDRAX-APU34/AMD Ryzen 5 3400G/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
DRAX-APU34/AMD Ryzen 5 3400G/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DRAX-APU34 ITOPYA'da.www.itopya.com
Pazar günü bunu alacaktım ya sansa bak of bu arada işlemci apu yani işlemci içinde ekran kartı var ve cidden güçlü of ya ofHocam stokta yok bide ekran kartı yok onu napıcam ? sorun olmuyor mu öyle bilgim yokta
Pazar günü bunu alacaktım ya sansa bak of bu arada işlemci apu yani işlemci içinde ekran kartı var ve cidden güçlü of ya of![]()
Ben de laptopu satsam alıcam ama satamıyorum ve gün geçtikçe pc nin fiyatı artıyor
Merhaba MAX 3000 TL ye sistem tavsiyesi istiyorum oyunları oynatabilicek günlük kullanımda kasmıyıcak çok fazla oyun bağımlısı değilim ama cs go valorant gibi oyunları rahatça oynatmasını isterim max 3000 tl
O sistem stokta yok olsa alıyordumDRAX-APU34/AMD Ryzen 5 3400G/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
DRAX-APU34/AMD Ryzen 5 3400G/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DRAX-APU34 ITOPYA'da.www.itopya.com
AfedersinizO sistem stokta yok olsa alıyordum
Merhaba MAX 3000 TL ye sistem tavsiyesi istiyorum oyunları oynatabilicek günlük kullanımda kasmıyıcak çok fazla oyun bağımlısı değilim ama cs go valorant gibi oyunları rahatça oynatmasını isterim max 3000 tl
Bundan aldım bekliyorum ama testleri iyi cod bo cold war çok iyi aciyor![]()
Teknobiyotik A2.5 - AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com