Fßį
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Monitör hariç
Ama önerirseniz sevinirim
Ama önerirseniz sevinirim
Monitör hariç diyorsunuz. Ama öneri istiyorsunuz. Peki monitör için bütçeniz nedir?
En fazla 650-700 TL civarı
--- Gönderi Güncellendi ---
Arkadaslar aşağıdaki monitörlerden hangisini almalıyım sizce
ASUS 23.6" VN247H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör
ASUS 23.6" VP247T 1ms Full HD Gaming Monitör
Bunun diğer modelden tek farkı hdmi...ASUS 23.6" VN247H bütçeniz yeterse bu monitörü tavsiye ederim... Fakat yine de siz bilirsiniz.
--- Gönderi Güncellendi ---
Zira internette diğer modele nazaran incelemesi mevcut.
HDMI portu olsa fena olmaz. İyi olur diye düşündüm...Bunun diğer modelden tek farkı hdmi...
Iyi olurda 200tl için değer miHDMI portu olsa fena olmaz. İyi olur diye düşündüm...
Arkadaşımızın bütçesine bağlı... Haklısınız..Iyi olurda 200tl için değer mi
Şu işlemciye GTX 1050ti takılması ayıp resmen. Bütçe biraz zorlansa uygun fiyatlı GTX 1060 veya RX 570/580 takılırsa performans ciddi manada artar.
Haklısınız ama SSD'siz bilgisayarda olmaz gibi bir şey. Bilgisayarı her yönde pozitif etkiliyor. Arkadaşın bütçesi uygunsa SSDli bir PC almasını tavsiye ederim.Bence SSD'nin bir acelesi yok. O bütçe ile ekran kartı daha üst modellerden alınabilir. SSD'de daha sonra sisteme eklenir.
O düşük donanımda yüksek donanımlarda sadece tepki süresini kısaltır tmm ssd önemlidir ama ekran kartı bir kez alınır SSD ise her yıl alınabilir.Haklısınız ama SSD'siz bilgisayarda olmaz gibi bir şey. Bilgisayarı her yönde pozitif etkiliyor. Arkadaşın bütçesi uygunsa SSDli bir PC almasını tavsiye ederim.
Aklınızdaki ekran kartı nedir?O düşük donanımda yüksek donanımlarda sadece tepki süresini kısaltır tmm ssd önemlidir ama ekran kartı bir kez alınır ssd ise her yıl alınabilir
Bi 200 300 tl daha zorlarsan 1060 3gb alabilirsin mesela...Aklınızdaki ekran kartı nedir?
Ssd almaz ise yeter.Arkadaş biraz bütçeyi zorlarsa GTX 1060 3gb alması iyi olur ama bütçesi yeter mi?
Arkadaş vatan linkleri paylaştığına göre %90 ihtimal netten almayacak.Bence 3 GB alınması yerine, 6 GB versiyonu malum bir sitede 1200 TL kadar uyguna alınabiliyor. Bence ekran kartı için indirimi yakalamak gerek diye düşünüyorum. SSD çıkarın, kasadan biraz kısıp GTX 1060 6 GB alınması taraftarıyım.
Hım, haklısınız. Sizce GTX 1060 3 GB alınması ne kadar mantıklı?Arkadaş vatan linkleri paylaştığına göre %90 ihtimal netten almayacak
Testlere göre 1050ti den daha mantıklı ancak 6gb olursa çok daha iyi olur bu durum arkadaşın tercihine kalmışHım, haklısınız. Sizce GTX 1060 3 GB alınması ne kadar mantıklı?
Bence de, ben de 3GB VRAM'ın yetersiz geleceğinden böyle bir öneri yapmıştım...Testlere göre 1050ti den daha mantıklı ancak 6gb olursa çok daha iyi olur bu durum arkadaşın tercihine kalmış
3 GB VRAM'lı modeli de olsa, GTX 1050Ti'dan performanslı. Performanstan öte VRAM yetersizliğinden dolayı drop, vs. olmasından endişelendiğimizden önermiyorum... Önerim, bütçe biriktirilip alınacaksa 6 GB olan versiyonu alınmalı...Abi şaka gibi ya
3GB 1060 gerçek 1060 değil
6GB 1060 GPU'su ile 3GB 1060 GPU'su arasında bariz fark var.
Ama kimse bundan bahsetmiyor donanımcı olacaklar bahsetmiyor gidiyor ben GTX 690'dan kalan bilgimle söylüyorum bunu VRAM falan filan boş iş.
Aklınızdaki ekran kartı nedir?