bedirhandjdk
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 49
2. el' e açığım
2. el' e açığım
Bnce bi sistem alın yoksa mmodlar konu actırmıycak ?napak canımız sıkılıyor![]()
sonradan nasıl bir ekran kartı takabilirim =)Birazcık aşmanız sizin çok yararlı olur. SSD'yi Sandisk Ultra yapın.![]()
AMD Ryzen 5 3350G 3.6GHz, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Aslında ypmn gereken bütçe arttırıp 3500 seviyesine cıkıp düşükte olsa ekrn kartlı bi sistem almk byle ikinci elle apuyla hergün uğrasırsınkafayı yedik pc araştırmaktan yaw
daha yasım küçük aslında nasıl bir gelirim olurki anca kumbara parası ve burs parasıAslında ypmn gereken bütçe arttırıp 3500 seviyesine cıkıp düşükte olsa ekrn kartlı bi sistem almk byle ikinci elle apuyla hergün uğrasırsın
gif indir gif yapmak içinde 5 dk bekle olurhareketli profil fotosunu nasıl yaptın bana yardımcı olabilirmisin
Biriktirip yap o zaman bnce böyle hergün konu acmkla olmaz hergün aynı şeyleri önerilecek farklı bişey olacğı sanmıyorum kafa yormya değmz cünküdaha yasım küçük aslında nasıl bir gelirim olurki anca kumbara parası ve burs parası![]()
1660S/2060 gibi kartlar.kafayı yedik pc araştırmaktan yaw
Mesaj otomatik birleştirildi:
sonradan nasıl bir ekran kartı takabilirim =)
İnternetten gif yapıyorsun, indirip fotoğraf gibi kullanıyorsun.hareketli profil fotosunu nasıl yaptın bana yardımcı olabilirmisin