3000 TL altı telefon önerisi

Slayer^

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba 3000 TL altı telefon arıyorum.
şimdiden söyleyim seçiciyimdir. mümkünse çentiksiz olsun. olacaksa da damla çentiği olsun. oyun çok oynayan birisiyimdir ama sadece oyuna yönelik telefon istemiyorum tasarımı güzel olmalı. ekran / gövde oranı yüksek olsun %85+ gibi. Kamera benim için o kadar önemli değil kötü olsada olur. 6GB RAM kesin olmalı. 2 yıl idare edebileceğim bir telefon olmalı. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
şimdiden söyleyim seçiciyimdir. mümkünse çentiksiz olsun. olacaksa da damla çentiği olsun. oyun çok oynayan birisiyimdir ama sadece oyuna yönelik telefon istemiyorum tasarımı güzel olmalı. ekran / gövde oranı yüksek olsun %85+ gibi. Kamera benim için o kadar önemli değil kötü olsada olur. 6GB RAM kesin olmalı. 2 yıl idare edebileceğim bir telefon olmalı. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Mi 9T’nin tanımını yapmışsınız??

Bütün kriterlerinizi karşılayan iyi bir cihaz, tavsiye ederim.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Ben de almayı düşünüyorum, Mi Store’da incelediğimde çok beğendim. Hem şık hem de kaliteli bir cihaz. Şimdiden hayırlı olsun :)
bende hepsiburada sitesinden almak istiyorum oturduğum yerde malesef Mİ Store yok malesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mi 9T’nin tanımını yapmışsınız??

Bütün kriterlerinizi karşılayan iyi bir cihaz, tavsiye ederim.
benimde bütün kriterlerimi karşılayan bir cihaz
hocam sizce kara cuma günü Mİ9T ne kadara düşer ?

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
bende hepsiburada sitesinden almak istiyorum oturduğum yerde malesef Mİ Store yok malesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

benimde bütün kriterlerimi karşılayan bir cihaz
hocam sizce kara cuma günü Mİ9T ne kadara düşer ?

Kara cumada ithalatçı 2300’e kadar düşebilir. Geçen sefer de Xiaomi cihazlarda güzel indirimler olmuştu?

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Kara cumada ithalatçı 2300’e kadar düşebilir. Geçen sefer de Xiaomi cihazlarda güzel indirimler olmuştu?
ablamı 2500'e zor ikna etmiştim 2300'e düşerse ablamın işine de gelir bu arada en fazla 2 ay bekleyebilirim 5 senedir 5s kullanıyorum daha nereme kullanacam telefonu

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Umarım olur da alırsınız??
umarım normalde ben bu yaz çalışıp redmi note 7 alacaktım (iş bulamadım öğrenciyim ve herkes daimi eleman arıyor piyasa berbat anlayacağın kadarıyla) Mİ9T fiyatı gereksiz pahalı olduğu için vazgeçmiştim fiyat düşüşünü görünce tekrar düşündüm ki Mİ9T alınmaya değer bir cihaz

alioskiiii

Doçent
Reaksiyon puanı
134
Mi 9 se al 1000tl cebinde kalsin

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,867
deminki bir konuda mi 9t'yi çöp etmeyi becerdiler. :D o yüzden mi mix 2s , V30+ , mate 10 pro...