deadpool-cool
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Selamlar arkadaşlar. Bilgisayarıma PUBG Lite yükledim ama silahlar çok sekiyor bir türlü ayrlayamadım mouse DPI 3000, önerilerinizi bekliyorum.
Diğer oyunlarda nasıl? ayrıca dpi çok yüksek ben 800 de kullanıyorum biraz düşür.Selamlar arkadaşlar. Bilgisayarıma PUBG Lite yükledim ama silahlar çok sekiyor bir türlü ayrlayamadım mouse DPI 3000, önerilerinizi bekliyorum.
nasıl azaltacağım? pek bilmiyorumda. ayrıca azaltınca ne gibi şeyler değişecek.Diğer oyunlarda nasıl? ayrıca dpi çok yüksek ben 800 de kullanıyorum biraz düşür.
hocam sistemimi başka bir savaş oyununu kaldırmıyor.Diğer oyunlarda nasıl? ayrıca dpi çok yüksek ben 800 de kullanıyorum biraz düşür.
telefondan pubg mobile oynuyorum şu mesajımı da okuyun.Daha önce pubg lite dışında oyun oynadın mı veya sadece telefonda mı oynadın?
hocam sistemimi başka bir savaş oyununu kaldırmıyor.
pubg lite kaldıran bilgisayarın rahat bir şekilde cs go ve valorant kaldırması gerek. Ayrıca nedeni belli oldu sanırım pubg mobilde spray yapmana gerek yok ateş et baktığın yere mermiler gider ama bilgisayar olduğu zaman fareyi aşağı çekmen lazım sekmeyi az çok önlemek için.hocam sistemimi başka bir savaş oyununu kaldırmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
telefondan pubg mobile oynuyorum şu mesajımı da okuyun.
dpı nasıl düşürebilirim peki?pubg lite kaldıran bilgisayarın rahat bir şekilde cs go ve valorant kaldırması gerek. Ayrıca nedeni belli oldu sanırım pubg mobilde spray yapmana gerek yok ateş et baktığın yere mermiler gider ama bilgisayar olduğu zaman fareyi aşağı çekmen lazım sekmeyi az çok önlemek için.
farenizin orta tekerleğinin altında bir tuş var mı ? varsa ona tıklayıp deneyin eğer hala hızlıysa tekrar deneyin bir yerde düşmesi gerek.dpı nasıl düşürebilirim peki?
farenin markası ne?dpı nasıl düşürebilirim peki?
piranha.farenizin orta tekerleğinin altında bir tuş var mı ? varsa ona tıklayıp deneyin eğer hala hızlıysa tekrar deneyin bir yerde düşmesi gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
farenin markası ne?
yanında x7 gaming yazıyor hatta bakın mause mı atayım ;yani tam olarak markası mesela benim logitech g102 sadece logitech değil.
tekerleğin arkasındaki tuşa basın azaltacaktır dpi'ı ayrıca dediğim gibi ateş ederken fareyi aşağı doğru kaydır.yanında x7 gaming yazıyor hatta bakın mause mı atayım ;
x7 gaming mouse - Google Alışveriş bunu kullanıyorum.
peki ne kadara düştüğünü nasıl anlayacağım ve nasıl yükselteceğim?tekerleğin arkasındaki tuşa basın azaltacaktır dpi'ı ayrıca dediğim gibi ateş ederken fareyi aşağı doğru kaydır.
Anlayamazsın faren biraz dandik daha iyi farelerde uygulaması var oradan görebiliyorsun kendin anlaman gerek dip tuşuna bir kere bas fareyi sağ sol yap hızına bak. dpi tuşuna bastıkça dpilar arasında geçiş yapacaktır her seferinde başa döner.peki ne kadara düştüğünü nasıl anlayacağım ve nasıl yükselteceğim?
şuan fare hayet iyi dönüyor yani hızlı dpi düşükmüdür fazlamı?Anlayamazsın faren biraz dandik daha iyi farelerde uygulaması var oradan görebiliyorsun kendin anlaman gerek dip tuşuna bir kere bas fareyi sağ sol yap hızına bak. dpi tuşuna bastıkça dpilar arasında geçiş yapacaktır her seferinde başa döner.