3000-3500₺ F/P LAPTOP TAVSİYESİ

alioskiiii

Doçent
Reaksiyon puanı
134
En fazla 3500 liraya çıkabilirim şuan 2000₺ var bilgisayarımıda satıp temmuzda ciddi ciddi alıcam artık xd. Öyle çok istediğim oyun yok gta 5 , lol , cgo , pubg lite fln oynarım ve grafik hastasıda değilim (bu zamana kadar 800x400 cozunurlukte oynadim artik her seye raziyim) olabildiğince en f/p laptop lazim. (O fiyata masaustu al diyenler gelmeden .d)

Son düzenleme:

ToLGhN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
En fazla 3500 liraya çıkabilirim şuan 2000₺ var bilgisayarımıda satıp temmuzda ciddi ciddi alıcam artık xd. Öyle çok istediğim oyun yok gta 5 , lol , cgo , pubg lite fln oynarım ve grafik hastasıda değilim (bu zamana kadar 800x400 cozunurlukte oynadim artik her seye raziyim) olabildiğince en f/p laptop lazim ben biraz arastirdim Acer A315-42-R8AD buldum ama sizdende tavsiye beklerim. (O fiyata masaustu al diyenler gelmeden .d)
Modelini belirttiğiniz laptop onboard ekran kartına sahip harici bir ekran kartı yok özellikle GTA5 gibi bir oyunu oynatacağını düşünmüyorum. Ayrıca CS-GO gibi bir oyunu açsanız bile FPS yerlerde olur akıcı bir oyun oynayamassınız.

alioskiiii

Doçent
Reaksiyon puanı
134
Modelini belirttiğiniz laptop onboard ekran kartına sahip harici bir ekran kartı yok özellikle GTA5 gibi bir oyunu oynatacağını düşünmüyorum. Ayrıca CS-GO gibi bir oyunu açsanız bile FPS yerlerde olur akıcı bir oyun oynayamassınız.
Sizin tavsiyeniz var mi

ToLGhN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Sizin tavsiyeniz var mi
Belirttiğiniz tutar aralığında maalesef söylediğiniz oyunları akıcı bir şekilde oynatabilecek laptop bulamadım HP 255 G7 şu laptop bu fiyat aralığında harici ekran kartı olan bir laptop lakin GTA5 ve CS-GO testlerine baktım en düşük ayarlarda bile akıcılık yok benim fikrimi sorarsanız amacınız oyun oynamaksa birazdaha bekleyip daha üst seviye bir laptopa yönelmektir.

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,696
Buna bakabilirsiniz, GTA 5 gibi oyunları rahat oynarsınız ama yeni çıkan oyunlarda düşük FPS alabilirsiniz.

ToLGhN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Arkadaşın önerdiği laptop gayet güzel bi laptop GTA5 ve CS-GO da 50-60 arası FPS vermekte o rakama çıkabilirseniz bende öneririm bu laptopu. ?