Vatana inanma.Çıkmasını bekle gör vatan ilk aşamada sazan bulurum belki diye fiyatları abartabiliyor.3700 16 GB olarak çıkcakmış vatanda öle yazıyor bütçem yetmez malasef
Vatana inanma.Çıkmasını bekle gör vatan ilk aşamada sazan bulurum belki diye fiyatları abartabiliyor.3700 16 GB olarak çıkcakmış vatanda öle yazıyor bütçem yetmez malasef
Hocam gömmek değil deYav amma gömdünüz iphone 6 yı sizde yav![]()
Tamam ne kızıyorsun.Hocam sana anlatamıyoruzBak 6 alınmaz
Hele 6s varken
![]()
Kızmıyorum hocamTamam ne kızıyorsun.![]()
Karavana atış yapmış olabilirler.tabiki iphone 6s Plus 64
note 7 ye nasıl 8 kişi oy vermiş.hayret ettim
benim açtığım ankete de artık güvenmiyorumKaravana atış yapmış olabilirler.![]()
Neden?benim açtığım ankete de artık güvenmiyorum![]()
Ya eksiğini yaşarsın da 1 gb da öldürmez adamı.İos 10 da eksikliğini yaşarsın,safaride sekme yeniler vs.Hocam gömmek değil deToprağıma anlatıyorum 1 GB iPphone şartlarında yetmez diye
Hala 6 diyor
![]()
note 7 al ama şuan patlama sorunlarından dolayı geri çektiler telefonları düzelince al kardeşim...Merhabalar ben İphone 7 yi bekleyip karar vericektim fakat vatan bilgisayarın fiyatına göre kararımı değiştirdim .
3700 e çıkıcakmış bütçem 3000-3400 arasıdır zorlanmış şekli bu kadardır telefonda oyun oynarım fotoğraf
çekmeyi severim film izlerim sosyal medya orta seviyede kullanırım alıcağım telefonu 3-4 sene kullanmak
isterim .
NOT : Eylülün sonuna kadar beklicem en fazla bunuda göz önünde bulundurunuz yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
burada samsung fanboyu olanlar varmışNeden?
note 7 al ama şuan patlama sorunlarından dolayı geri çektiler telefonları düzelince al kardeşim...
burada samsung fanboyu olanlar varmışbirisi böyle yazmıştı
![]()
o zamana kadar düzelir daha 28 gün var...En fazla eylül sonuna kadar beklicem düzeltemezlerse İphone 6S plus veya htc 10 arasında gidip gelicem
işt benimde anket konum:Evet bakın ben anket açtım gerçekleri görmüş oldum yorumlarda note 7 yazan 8 kişi yok fakat listede maşallah sayıları artıyor yorum yapmadan oy verenleri dikkate almıyorum zaten ayrıca note 7 şu son durumlardan sonra beni tatmin edicek bir açıklama yapmazlarsa kesin olarak samsungu eliyeceğim
işt benimde anket konum:
Sizce hangi telefon ?
LG taraftarları ile Samsung taraftarları kıyasıya yarışıyor.şuan eşit durumdalar.19 oy note 5 ,19 0y lg 5. yorum atanların sayıları belli.acaba buraya bazılarını firmalar belli bir ücret karşılığında sadece ürünlerini mi destek için mi gönderiyorlar?telefon konularında yorum öneride bulunanların mesajlarını tek tek incelemek lazım.sürekli aynı firmayı övenler o firma için çalışıyordur
o zamana kadar düzelir daha 28 gün var...
ben sizin yerinizde olsam telefondan pek anlamasamda hiç düşünmeden ve kimseye sormadan gözümü kapatıp ıphone 6s plus alırdım.yine de sizin tercihinizValla ben fikir almak amaçlı açıyorum konuları en son kararı kendim vericem tabiki mantıklı yorumları okur göz önünde bulundururm sizde öyle yapın isterseniz.
ben sizin yerinizde olsam telefondan pek anlamasamda hiç düşünmeden ve kimseye sormadan gözümü kapatıp ıphone 6s plus alırdım.yine de sizin tercihiniz
evet 3-4 yıl götürmesini istiyorsanız iphone daha mantıklı ama genel olarak bakarsak en başarılısı note 7 ...Neden note 7 almalıyım ? 6s plus gibi 3-4 sene rahat götürebilecek bir telefon varken veya android cephesinde saf arayüzlü htc 10 varken ? açıklarmısınız
iphone 7 yi gormeden karar verme note 7 tr toplama karari verdi
İlla parani harcamaksa sıkıntın s7 edge derim. yok artistlik deilde performansa bakiyosan s7 derim cunku s7 ile s7edgenin sadece cam varki var performanslari ayni. Bi cam farkindan dolayida verilmez gibi duruyo ben s7 kullanicisiyim yeni aldim sadece mobil veriyi aciyom kapatiyom ve birdaha acilmiyo tek sıkıntım bu....hattimdanmi kaynaklaniyo bilmiyom tel yeni eger devam ederse bi aldigim yere ugruyacam. Bu arada 4-5yila ne kadar yorabilirsin ki telefonu ben oyun amacli aldim ama oyle agir bi oyun bulamadim.Amacina gore tercih yapmalisin oyun icinmi kamera icinmi not dutmak icinmi alcan.