3000-3400 TL Telefon Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FoLLow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Telefonu Almalıyım

• HTC 10

Kullanılan: 2 7.7%
  • S7 EDGE

Kullanılan: 5 19.2%
  • NOTE 7

Kullanılan: 10 38.5%
  • İPHONE 6S 64 GB

Kullanılan: 2 7.7%
  • İPHONE 6S PLUS 64

Kullanılan: 6 23.1%
  • İPHONE 6S 16 GB

Kullanılan: 0 0.0%
  • İPHONE 6S PLUS 16 GB

Kullanılan: 1 3.8%

• Kullanılan toplam oy
    26

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Ankete bakarsak hala note 7 için oy verenler var ne çok fanboyu varmış samsungun :eek:

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
tabiki iphone 6s Plus 64
note 7 ye nasıl 8 kişi oy vermiş.hayret ettim

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhabalar ben İphone 7 yi bekleyip karar vericektim fakat vatan bilgisayarın fiyatına göre kararımı değiştirdim .

3700 e çıkıcakmış bütçem 3000-3400 arasıdır zorlanmış şekli bu kadardır telefonda oyun oynarım fotoğraf

çekmeyi severim film izlerim sosyal medya orta seviyede kullanırım alıcağım telefonu 3-4 sene kullanmak

isterim
.

NOT : Eylülün sonuna kadar beklicem en fazla bunuda göz önünde bulundurunuz yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
note 7 al ama şuan patlama sorunlarından dolayı geri çektiler telefonları düzelince al kardeşim...

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
note 7 al ama şuan patlama sorunlarından dolayı geri çektiler telefonları düzelince al kardeşim...

En fazla eylül sonuna kadar beklicem düzeltemezlerse İphone 6S plus veya htc 10 arasında gidip gelicem

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
burada samsung fanboyu olanlar varmış :D birisi böyle yazmıştı :D

Evet bakın ben anket açtım gerçekleri görmüş oldum yorumlarda note 7 yazan 8 kişi yok fakat listede maşallah sayıları artıyor yorum yapmadan oy verenleri dikkate almıyorum zaten ayrıca note 7 şu son durumlardan sonra beni tatmin edicek bir açıklama yapmazlarsa kesin olarak samsungu eliyeceğim

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Evet bakın ben anket açtım gerçekleri görmüş oldum yorumlarda note 7 yazan 8 kişi yok fakat listede maşallah sayıları artıyor yorum yapmadan oy verenleri dikkate almıyorum zaten ayrıca note 7 şu son durumlardan sonra beni tatmin edicek bir açıklama yapmazlarsa kesin olarak samsungu eliyeceğim
işt benimde anket konum:
Sizce hangi telefon ?
LG taraftarları ile Samsung taraftarları kıyasıya yarışıyor.şuan eşit durumdalar.19 oy note 5 ,19 0y lg 5. yorum atanların sayıları belli.acaba buraya bazılarını firmalar belli bir ücret karşılığında sadece ürünlerini mi destek için mi gönderiyorlar?telefon konularında yorum öneride bulunanların mesajlarını tek tek incelemek lazım.sürekli aynı firmayı övenler o firma için çalışıyordur

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
işt benimde anket konum:
Sizce hangi telefon ?
LG taraftarları ile Samsung taraftarları kıyasıya yarışıyor.şuan eşit durumdalar.19 oy note 5 ,19 0y lg 5. yorum atanların sayıları belli.acaba buraya bazılarını firmalar belli bir ücret karşılığında sadece ürünlerini mi destek için mi gönderiyorlar?telefon konularında yorum öneride bulunanların mesajlarını tek tek incelemek lazım.sürekli aynı firmayı övenler o firma için çalışıyordur

Valla ben fikir almak amaçlı açıyorum konuları en son kararı kendim vericem tabiki mantıklı yorumları okur göz önünde bulundururm sizde öyle yapın isterseniz.

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
o zamana kadar düzelir daha 28 gün var...

Neden note 7 almalıyım ? 6s plus gibi 3-4 sene rahat götürebilecek bir telefon varken veya android cephesinde saf arayüzlü htc 10 varken ? açıklarmısınız

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Valla ben fikir almak amaçlı açıyorum konuları en son kararı kendim vericem tabiki mantıklı yorumları okur göz önünde bulundururm sizde öyle yapın isterseniz.
ben sizin yerinizde olsam telefondan pek anlamasamda hiç düşünmeden ve kimseye sormadan gözümü kapatıp ıphone 6s plus alırdım.yine de sizin tercihiniz

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
ben sizin yerinizde olsam telefondan pek anlamasamda hiç düşünmeden ve kimseye sormadan gözümü kapatıp ıphone 6s plus alırdım.yine de sizin tercihiniz

İphone 7 yi bekliyorum aslında fazla fark olucakmı diye pişman olmıyım iphone 7 vatanda 3700 lira o kadar para veremem ama iphonedan vazgeçerim özellikleri iyi olursa iphone 7 nin note 7 veya htc 10 yönelirim ki şayet şu vaziyette note 7 aklımdan bile geçmiyor tatmin edici bir açıklama gelmedikden sonra

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Neden note 7 almalıyım ? 6s plus gibi 3-4 sene rahat götürebilecek bir telefon varken veya android cephesinde saf arayüzlü htc 10 varken ? açıklarmısınız
evet 3-4 yıl götürmesini istiyorsanız iphone daha mantıklı ama genel olarak bakarsak en başarılısı note 7 ...

hakan381

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Oyun oynayacaksan ve uzun süre kullanmak için iphone 6s plus 64gb al bence.

bedaksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
iphone 7 yi gormeden karar verme note 7 tr toplama karari verdi

BlueLife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlla parani harcamaksa sıkıntın s7 edge derim. yok artistlik deilde performansa bakiyosan s7 derim cunku s7 ile s7edgenin sadece cam varki var performanslari ayni. Bi cam farkindan dolayida verilmez gibi duruyo ben s7 kullanicisiyim yeni aldim sadece mobil veriyi aciyom kapatiyom ve birdaha acilmiyo tek sıkıntım bu....hattimdanmi kaynaklaniyo bilmiyom tel yeni eger devam ederse bi aldigim yere ugruyacam. Bu arada 4-5yila ne kadar yorabilirsin ki telefonu ben oyun amacli aldim ama oyle agir bi oyun bulamadim.Amacina gore tercih yapmalisin oyun icinmi kamera icinmi not dutmak icinmi alcan.

bahadirbirgun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence 1 2 hafta bekle lg v20 ve iphone 7 çıksın ona göre karar ver iphone 7 nin 3700 tl ye çıkacağını düşünmüyorum.kaleme ihtiyacın yoksa note 7 yi düşünme s7 edge daha mantıklı olur o fiyat farkına değmez.

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
iphone 7 yi gormeden karar verme note 7 tr toplama karari verdi

İphone 7 Vatanda 3700 olarak gösterilmiş onu eledim direk kafadan note 7 nin toplandıgını biliyorum ben eylül sonuna kadar beklicem zaten o zamana kadar hallederlerse note 7 ile iphone 6s plus arasında seçim yapmayı düşünüyorum

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
İlla parani harcamaksa sıkıntın s7 edge derim. yok artistlik deilde performansa bakiyosan s7 derim cunku s7 ile s7edgenin sadece cam varki var performanslari ayni. Bi cam farkindan dolayida verilmez gibi duruyo ben s7 kullanicisiyim yeni aldim sadece mobil veriyi aciyom kapatiyom ve birdaha acilmiyo tek sıkıntım bu....hattimdanmi kaynaklaniyo bilmiyom tel yeni eger devam ederse bi aldigim yere ugruyacam. Bu arada 4-5yila ne kadar yorabilirsin ki telefonu ben oyun amacli aldim ama oyle agir bi oyun bulamadim.Amacina gore tercih yapmalisin oyun icinmi kamera icinmi not dutmak icinmi alcan.

S7 edge kavisli ekrandan dolayı ekran koruyucu bulmak zormuş ve darbeye karşı cam oldugundan kolayça çatlayabiliyormuş bu sebep s7 edgeyi elememe neden oldu şimdilik S7 almaktansa s7 edge tercih ederim yinede şık görünüşünden ötürü