Yusuf Uğurlu
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Arkadaşlar kısık bütçeli arkadaşları düşünerek ve de merak ederek böyle bir konuyu açtım yardımcı olursanız sevinirim
yaniPubg Mobile içindir inşaallah.
ney ?Bu konuyu pubg oynamak istiyorum bende kaç para varlen deyip açmadınız demi ?
3000 tl ye tüm oyunları açan pc toplanırBence arkadaş bi sıfırı unutmuş farkında değil.
Fps türü oynuyorsa sadece Hz için alabilir mesela.3000 tl ye tüm oyunları açan pc toplanır
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence ileriye dönük pc almak saçma birşey çünkü daha ileri gelmeden ekran kartlarının içinden geçip bir şekilde bozmayı becerebilen insanlar var yani aslında beceremeyen insanlar birazcık vardır demek daha mantıklı olurdu yani mesela bir insan neden rx 570 alsın? ultra takıntısı filan yoksa ya da bf gibi bir oyunu oynamıyorsa bence en iyi ekran kartları rx 460 ve gtx 750 olabilir.
Herşeysadece ekran kartı mı yoksa kasa filan herşey mi?
o hz konusu yanlış çünkü insan beyni 30-60 fps ve o hz dediğin şey sadece keskin nişancılarda işe yarıyor yani keskin nişancılık için o kadar para verip televizyon alıp ve ona da canavar sistem takan da ne bilymFps türü oynuyorsa sadece Hz için alabilir mesela.
Vector hz konusu sadece o alanda işe yaramıyor bir mağazaya gidip bakmanı öneririm.1080P 60 hz lg monitörüm var mağazadaki 144hz 1080P monitördeki hissiyata bayıldım,imlecin o yumuşaklığı için bile 144hz monitör alasım geldi,akıcılık konusunda aşırı bir fark yaratıyor en azından bir kere deneyimlemeni öneririm.o hz konusu yanlış çünkü insan beyni 30-60 fps ve o hz dediğin şey sadece keskin nişancılarda işe yarıyor yani keskin nişancılık için o kadar para verip televizyon alıp ve ona da canavar sistem takan da ne bilym
aslında sorun bende çünkü hz videolarını yüksek çözünürlükte dahi izlesem farkı anlamıyorum.Vector hz konusu sadece o alanda işe yaramıyor bir mağazaya gidip bakmanı öneririm.1080P 60 hz lg monitörüm var mağazadaki 144hz 1080P monitördeki hissiyata bayıldım,imlecin o yumuşaklığı için bile 144hz monitör alasım geldi,akıcılık konusunda aşırı bir fark yaratıyor en azından bir kere deneyimlemeni öneririm.