300 TL Fiyata Turkcell T60 Alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan StormX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

StormX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar herkeze merhaba. 15 yaşında yeğenim var ve uzun bir süre benim ilgilenmem gerekiyor. İletişim ihtiyacı duyduğumda ulaşmak watsapp gibi uygulamalardan iletişim kurmak için telefon bakıyorum. Arada rahat rahat Youtube gibi uygulamalarıda rahatlıkla kullanabilsin tabi. Sahibinden.com da bir telefon bayisinde ikinciel Turkcell T60 cep telefonu buldum. Bütçe arttırımı yapamayacagım. Bu cihaz sizce alınırmı? Bu fiyata nasıldır ve birde Vodafone hat çalışırmı? Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

Telefonun ilan linki budur. İkinci el Gri Turkcell T60 Cep Telefonu sahibinden.com'da - 740686940

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Arkadaşlar herkeze merhaba. 15 yaşında yeğenim var ve uzun bir süre benim ilgilenmem gerekiyor. İletişim ihtiyacı duyduğumda ulaşmak watsapp gibi uygulamalardan iletişim kurmak için telefon bakıyorum. Arada rahat rahat Youtube gibi uygulamalarıda rahatlıkla kullanabilsin tabi. Sahibinden.com da bir telefon bayisinde ikinciel Turkcell T60 cep telefonu buldum. Bütçe arttırımı yapamayacagım. Bu cihaz sizce alınırmı? Bu fiyata nasıldır ve birde Vodafone hat çalışırmı? Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

Telefonun ilan linki budur. İkinci el Gri Turkcell T60 Cep Telefonu sahibinden.com'da - 740686940
Alınmaz 400-500'e 2.el temiz İPhone 5s işini görür ama batarya konusunda yeğeninizi kanser edebilir sürekli yanında powerbank taşıması gerek kendimden biliyorum

Unknown User

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,238
LG G2 bulunur o fiyat bandında, hala iyi çalışıyor. Pubg bile açar :D

Unknown User

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,238
Bu onursal üyelik moderatorlukten emekli olanlara verilmiyor muydu ?Sende ikisi de var ?
6 Aydan uzun süre moderatörlük yapıp emekli olunca onursal üye oluyorsun. Ben emekli olup uzun bir süre sonra geri döndüm. Geri dönünce onursal üye yazısı kalkar sandım ama admine çaktırma böyle kalsın forumda kimsede yok ikisi birden :D

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Telefonum bozukken geçici olarak kullanmıştım cidden çok iyi telefondu.
Ablam da sadece 2 sene kullanabildi telefon kendi kendine sessize alıyordu manyak gibi bir şey olmuştu zaten bu yüzden Xperia XA'ya geçti

StormX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bahsettiğim LG G2 alınır mı arkadaşlar. 320 TL fiyatı ile uygun geldi. Alırken nasıl test etmem gerek cihazı. Nelerine dikkat edeyim.

ozmen_celik

Doçent
Reaksiyon puanı
341
yani temiz calsır 2. el lg g5 h815 500 e bulabilirsin bence lg g4 al t60 çöp bir telefon ama lg g4 seni 5 yıl daha kasmadan götürür.

Sana bir iPhone kullanıcısı olarak iPhone al derdim ama sıfır zaten en 8 al derdim ama 2. el olarakta 6s altında alınmaz bu saaten sonra.

Android tel olarakta 450-500 civarında alabileceğin en güzel telefon bence g4 h815 hem arka kamera 12mp ön kamera 8 mp ram 3g hafıza 32 gb sd card 2 tb a kadar destekli ve pili girip çıkıyor. Bana göre note4 ten daha iyi zaten zamanında alırken epey kıyaslama yapmıştım artı ve eksileri. Ben iPhone geçmeseydim onu bırakmazdım ( halen evde duruyor ) Yani lg ninde bu saaten sonra g4 h815 altı alınmaz

iyi forumlar