- Reaksiyon puanı
- 2,515
300 civarında android tv box arıyorum. Apk yüklenirse çok iyi olur. 1080p çözünürlük yeterli neleri tavsiye edersiniz?
Kasma donma sorunu olur mumi tv stick
Ekran yansıtma, youtube vanced kurup videp izleme tarayıcıdan video açıp izleme. Apk o yüzden soruyorum netflix de var onu da izlerimne için alacaksınız
Az daha para koysak nasıl bir şeyler alabiliriz? Lisanslı olması iyi bir şey ama 3 uygulama için de almak istemiyorum. Isınması önemli değil benim için ama ısınıp donup kasma yapması sıkıntı.Lisanslı cihaz mi stick var ondada ısınma oluyormuş
100 civarıkaç koyabilirsiniz mesela
Hocam birde bende eski bir telefon var. Note 5. Ekranı kırık hiç açılmıyor. Onu mesela tv box a çevirebilir miyiz ? Telefon ekranı tv ye yansısa yeterli. Hiç kasma donma vs problem olmaz. Ama dokunmatik işini nasıl yaparız onu bilemedimepeyde tanix tx3 mini diye bişey var
Baktım da ekran yansıtmada takılmalar oluyor. O yüzden içime sinmediBuna bakabilirsin ama oyun felan oynayacağım dersen o sıkıntılı youtubeden videolarına bak işine yarayacaksa alabilirsin
Xiaomi Mi TV Stick 1080p Android TV Media Player - Dolby DTS Fiyatı - Trendyol
Xiaomi Mi TV Stick 1080p Android TV Media Player - Dolby DTS - Chromecast yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yapabilecek bir şey yok insanlar boşuna binlerce tl verip televizyon almıyor kalite istiyorsanız bütçeyi arttırmalısınızBaktım da ekran yansıtmada takılmalar oluyor. O yüzden içime sinmedi
Bakıyorum hemenbox s alın mesela
Isınıyor ama performans düşüşü olmuyorAz daha para koysak nasıl bir şeyler alabiliriz? Lisanslı olması iyi bir şey ama 3 uygulama için de almak istemiyorum. Isınması önemli değil benim için ama ısınıp donup kasma yapması sıkıntı.
Hiremconun 2021 android boxları olabilir alternatif olarak nitro s2+ bkbilirsin ama lisanssızAz daha para koysak nasıl bir şeyler alabiliriz? Lisanslı olması iyi bir şey ama 3 uygulama için de almak istemiyorum. Isınması önemli değil benim için ama ısınıp donup kasma yapması sıkıntı.