300 liraya bilgisayarcıdan ekran kartı alınır mı?

jasonoleragg

Doçent
Reaksiyon puanı
176
kargodan almak istemiyorum bilgisayarcıda 300 tlye nasıl ekran kartı olur? yada almıyımmı kazıklanadabilirim şimdiki ekran kartım radeon x1050 1 gb bir ekran kartı yeter bana

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
kargodan almak istemiyorum bilgisayarcıda 300 tlye nasıl ekran kartı olur? yada almıyımmı kazıklanadabilirim şimdiki ekran kartım radeon x1050 1 gb bir ekran kartı yeter bana
Öyle bir kartı bit pazarında en fazla 50 tl ye alırsın... ederi 300 olmaz yani...

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kartı bilgisayarcılar 500'e satar... Bilgisayarcılar çok kazıkçılardır genelde.

bit pazarından alsam kötü çıkmaz mı ve oturduğum yerde de bit pazarı bilmiyorum hiç
bit pazarında almak risktir ama işi biraz sıkı tutarsan fırsatları da vardır. Onun için sadece fiyat bakımından etmeyeceğini anlatmak için yazdım. 1 gb ekran kartlarından attığım gtx 560 kart gerçekten de iyi ama senin sistemi de bilmek gerekli, psu nedir mesela, güç girişi var mı ekran kartı için ve kaç pinlidir? sistemi yazabilirsen ona göre bi şey demek daha sağlıklı olur.

Son düzenleme:

jasonoleragg

Doçent
Reaksiyon puanı
176

Bu kartı bilgisayarcılar 500'e satar... Bilgisayarcılar çok kazıkçılardır genelde.

bit pazarında almak risktir ama işi biraz sıkı tutarsan fırsatları da vardır. Onun için sadece fiyat bakımından etmeyeceğini anlatmak için yazdım. 1 gb ekran kartlarından attığım gtx 560 kart gerçekten de iyi ama senin sistemi de bilmek gerekli, psu nedir mesela, güç girişi var mı ekran kartı için ve kaç pinlidir? sistemi yazabilirsen ona göre bi şey demek daha sağlıklı olur.
300 watt psu var bunla da bi ekran kartı alınmaz gerçi powerboost bide vazgeçtim

dövizcicüce45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27

aynen öyle bi kazıkçılar ki windowsuma toplu etkinleştirme yapıp kazık atıyolar gittim microsoft tan windows 10 pro for workstations aldım.

yentibaba

Asistan
Reaksiyon puanı
128
ederinin çok çok üzeri bir fiyat biçmiş asla alma DH ikinci elden bak şahane kelepir fiyatlara daha iyilerini bulursun çoğu parçamı oradan edinmişimdir..