- Moderatör
Merhaba arkadaşlar. 300 bin tl bütçe için araba önerisi istiyorum. Dedeme alacağız. Sedan olması şart. Renault Megane ve Hyundai Accent Blue tarzı bir şey alırız diyor babamlar.
Model düşük olması sorun çıkarır mı?Merhaba arkadaşlar. 300 bin tl bütçe için araba önerisi istiyorum. Dedeme alacağız. Sedan olması şart. Renault Megane ve Hyundai Accent Blue tarzı bir şey alırız diyor babamlar.
Çok yakmaz mı hocam? Yoksa düşünebiliriz.Model düşük olması sorun çıkarır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
1.8-2.0 2004-2005 B5.5 Passat ?
1.6'sı KM'de 1.5TL'den aşağı yakıyor.Çok yakmaz mı hocam? Yoksa düşünebiliriz.
Çünkü orta konforlu, az yakan ekonomik araba bakıyoruz hocam. Premium Alman arabaları değilde, fransız, kore arabaları gibi.
Komikmiş.Knk anca o paraya fiat alırsın![]()
1-Renault/symbolMerhaba arkadaşlar. 300 bin tl bütçe için araba önerisi istiyorum. Dedeme alacağız. Sedan olması şart. Renault Megane ve Hyundai Accent Blue tarzı bir şey alırız diyor babamlar.
Hayır, daha iyisini alabiliriz hocam. Zaten Fiat alsakta sorun değil, dedemde 2010 Doblo vardı, 400 bine gelene kadar ciddi sorun çıkarmadı.Knk anca o paraya fiat alırsın![]()
fiat egea 2016-2018 arasında bulursunuz aslındaHayır, daha iyisini alabiliriz hocam. Zaten Fiat alsakta sorun değil, dedemde 2010 Doblo vardı, 400 bine gelene kadar ciddi sorun çıkarmadı.
Güzeldir.Dediğim gibi B5.5 serisi daha çok tutuluyor.B6 Passat buldum, 2006 2.0 TDI dizel otomatik. Nasıldır? Accent blue 5,4lt yakarken passat 8lt yakıyormuş.
Evet bu fiyat aralığı için 2013 model corolla iyi tercih gibi gözüküyor. Fakat bahsettiğin araç satılmış sanıyorum link açılmıyor.Japon'dan şaşma derim. Hatta bütçen için 2013 model toyota corolla bakabilirsin Galeriden Toyota Corolla 1.4 D-4D Premium 2013 Model Kocaeli 171.000 km Siyah - 20759870 | arabam.com
şunu buldum ama yine pazarlık payı vardır bakabilirsin.
Evet bu fiyat aralığı için 2013 model corolla iyi tercih gibi gözüküyor. Fakat bahsettiğin araç satılmış sanıyorum link açılmıyor.