djvietnam
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
van çok ayıp etti van devletten hizmeti zor görür artık
Kesinlikle sahibinden beklenmeyecek derecede doğru bir tespit. Bu, Erdoğan'ın aklına yeni gelmiş olabilir, fakat kendisinden ve dolayısıyla sizden önce bu tespit yapılmıştı. Fakat buna amel edilmedi. Onun yerine ne denildi?
Neymiş efendim kesinlikle sahibinden beklenmeyecek doğru bir tespitmiş !! Bak bak baak.Bu dolaylı yoldan şu demek "Vay be i7_core benim hoşuma gidecek bir yorum yapmış.Şuna bir doğru diyeyim,sonra gene bu lafın üstünden eleştiri yapayım"
her söylediğin doğru olamaz öyle değil mi?biz doğruya doğru yanlışa yanlış deriz.Bu beğenmediğimiz/sevmediğimiz insanların söylediği sözler bile olsa.@kpln04 de yorumumu beğenmiş İlginç.Ben adaleti olduğu gibi önlerine sunduğumda kimse beğenmiyor,ama kendileri bundan pay çıkartabildi mi yorumlarım doğru oluyor,beğeni alıyor.Hala anlamadılar galiba,biz tarafları değil gerçeği savunuruz.İşimize gelince beğenip,işimize gelmeyince reddetmeyiz yani.Birilerinin TAM TERSİYİZ yani
Sözlerinden dönenler bugün meydanlarda yiğit olmuşlar, efe olmuşlar. Kardeşim bu söz de yakışmıyor söylemeye ama; eveleme geveleme yapmayalım, cevabınız varsa onu söyleyin. Sizin yeni uyandığınız, ya da uyanmış gibi yaptığınız bu gerçek yıllardır ortada. "Usta"nız da bu gerçeği göremeyecek kadar "saf"mış ki, yıllardır "örgütle görüşen ş******dir" diyor. Siz onu o zaman da alkışlıyordunuz, şimdi "tabii ki görüşeceğiz" diyor yine alkışlıyorsunuz. Sonra da asrın keşfini yapmış gibi, "Kürtler insan yerine konmadı".. Konmadıysa siz koymadınız; yıllardır "örgütle görüşen ş****dir" çığlıklarına "yürü be koçum" diye destek veriyordunuz? Biriniz de çıkıp "usta"nızı uyarmadı, usta baka böyle saçmalama, sonuçta Kürtler de bizim kadar insan.. demediniz, şimdi meydanda yiğit rolü oynuyorsunuz.
Diyorum ki sizin bu körlüğünüz yüzünden binlerce insan öldü, keşke uyandığınız bu gerçeği yıllar önce fark etseydiniz de o kadar insanımız ölmeseydi; buna karşılık sen diyorsun ki "ölümlerin durmasına gocunmuşsun". Allah'ım, sen gerçek misin? Tabii ülkenin maddi manevi kayıpları da sınırsız.. Siz bugün yeni keşfetmiş gibi yaptığınız bu gerçeğe yıllar önce kulak assaydınız, şu anda ülkenin konumu da çok farklı olurdu.
"Ey Ammar! Eğer bütün insanları bir yol tutturmuş gidiyor görürsen, Ali'yi de tek başına bir yol tutturmuş gidiyor görürsen, sen Ali'nin peşinden git, insanlardan müstağni ol". Hz. Muhammed. Size kalsaydık, üç beş kişilik Nuh'un gemisinden inip de boğulup helak olan milyonlarla beraber olurduk.
Sende çıkarcı politika konusunda master yaptın ikinize de tebriklerimi sunuyorum..her söylediğin doğru olamaz öyle değil mi?biz doğruya doğru yanlışa yanlış deriz.Bu beğenmediğimiz/sevmediğimiz insanların söylediği sözler bile olsa.