Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tüylerim diken diken oldu yemin ederim bunların sülalesini ...... artık dicek bişey yok yazık ya yazık günah içim gitti izlerken... işte böyle olur adam gibi başını ezmessen her seferinde tölerans gösterirsen gö.leri kalkıyo...
Video Dehşet verici... Ancak videoyu çözümlemek gerek...
Videoda kamu malına zarar verenler kimler?
Videoda polis olduğu iddia edilen kişiyi linç edenler kimler?
O kızıl ve sarı rengi nerde görürsem tanırım...
Bayrak kırmızısı değildir o...
kızıldır...
Kızıl...
Komunistlerin rengidir...
DHKP-C nin...
İşçi partisinin...
TKP nin rengidir...
SOL Sendikaların bayakları KIZILDIR...
Kahraolsun ABD emperyalizmi diyerek Türkiyeyi kangölüne çevirenlerin bayrağıdır o kızıl bayraklar...
Cumhuriyet gazetesinin
Ulusalcıların bayraklarıdır o KIZIL komnist bayrakları...
İşçi partisi = Doğu Perinçek
Doğu Perinçek = PKK
Doğu Perinçek = Ergenekon...
İşçi Partisi = Kızıl Elma...
Kızıl Elma = Ergenekon...
ANLAYIN...
GÖRÜN...
bu ülkeyi kimler aslında satıyor...
Kimler bu ülkeye ihanet ediyor...
Bazı aklı evveller hemen her görüntüde hükümete saldırmayı yorum yapmak zannediyor...
O kızıl komunist bayrakları Hükümetin bayrağı değil...
Hükümete karşı çıkan sendikaların...
PKK nın ruh ikizi sol terör örgütlerinin bayrakları...
Bize her seferinde demokrasi dersi vermeye çalışan insanlar yüzünden bu hale geldik.Demokrasi adı altında artık önüne gelen terör estirir hale geldi.İçim cız ederek izledim görüntüleri ve hatırlıyorum bu görüntüleri.
Şimdi 1 Mayıs resmi tatil oldu.Haberlerden anlaşılan dağdaki özgürlük savaşçılarını da(?!) indirmek için ABD'nin akıl hocalığında değişik yöntemler izleyeceklermiş.Dağdan inip düşüncelerini siyasi platformda savunmaları için ortam hazırlanacakmış
Bunun adıda demokrasi olcak dünyanın hangi gelişmiş ülkesi demokrasi adı altında kendi özvarlığına ve kendine bağlı vatandaşlarına karşı bu politikayı izler anlamakta zorlanıyorum.
Yani bizi yönetenler bize isyan et diyor.600 yıllık bir imparatorluktan geriye kalan bu küçük coğrafyada bile tutunmakta zorlanıyoruz.Herkes kendi kafasına göre bi yerden asılıyor.Adınıda demokrasi ve özgürlük koyuyor.Ama devlet bunlara uzun vadeli çözümler aramak yerine günü kurtaran yöntemlerle çözüm ürettiği düşüncesini veriyor insanlara.
Bu ülkenin vergi veren devletine bağlı bir vatandaşı olarak bu ülkede benim gibi yaşayan insanların hakkının yenmesi çok ağırıma gidiyor