• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

30 kupona alınmadı bu vatan..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eray045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
[SDNTV3]http://facebook-video-3.vo.llnwd.net/video-ll-sf2p/v1182/32/14/57519814029_44258.mp4[/SDNTV3]​

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
30 Kupona Değilde . Resmi Veya Gayresmi Olarak 2 Milyon İnsanın Kanı ile Alınmıştır Bu Vatan.!

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Varya Diyecek Bişey Bulamıyorum . O Kanını .......... Tek Tek Süründüre Süründüre Öldürcen.!!

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
şuanki iktidar bırak 30 kuponu 19 kupona satıyor.

Durmusalican87

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tüylerim diken diken oldu yemin ederim bunların sülalesini ...... artık dicek bişey yok yazık ya yazık günah içim gitti izlerken... işte böyle olur adam gibi başını ezmessen her seferinde tölerans gösterirsen gö.leri kalkıyo...

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Video Dehşet verici...
Ancak videoyu çözümlemek gerek...

Videoda kamu malına zarar verenler kimler?

Videoda polis olduğu iddia edilen kişiyi linç edenler kimler?

O kızıl ve sarı rengi nerde görürsem tanırım...
Bayrak kırmızısı değildir o...
kızıldır...

Kızıl...
Komunistlerin rengidir...
DHKP-C nin...
İşçi partisinin...
TKP nin rengidir...
SOL Sendikaların bayakları KIZILDIR...
Kahraolsun ABD emperyalizmi diyerek Türkiyeyi kangölüne çevirenlerin bayrağıdır o kızıl bayraklar...

Cumhuriyet gazetesinin
Ulusalcıların bayraklarıdır o KIZIL komnist bayrakları...

İşçi partisi = Doğu Perinçek
Doğu Perinçek = PKK
Doğu Perinçek = Ergenekon...

İşçi Partisi = Kızıl Elma...
Kızıl Elma = Ergenekon...

ANLAYIN...
GÖRÜN...
bu ülkeyi kimler aslında satıyor...
Kimler bu ülkeye ihanet ediyor...

Bazı aklı evveller hemen her görüntüde hükümete saldırmayı yorum yapmak zannediyor...
O kızıl komunist bayrakları Hükümetin bayrağı değil...
Hükümete karşı çıkan sendikaların...
PKK nın ruh ikizi sol terör örgütlerinin bayrakları...

birimfonksiyon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bize her seferinde demokrasi dersi vermeye çalışan insanlar yüzünden bu hale geldik.Demokrasi adı altında artık önüne gelen terör estirir hale geldi.İçim cız ederek izledim görüntüleri ve hatırlıyorum bu görüntüleri.
Şimdi 1 Mayıs resmi tatil oldu.Haberlerden anlaşılan dağdaki özgürlük savaşçılarını da(?!) indirmek için ABD'nin akıl hocalığında değişik yöntemler izleyeceklermiş.Dağdan inip düşüncelerini siyasi platformda savunmaları için ortam hazırlanacakmış
Bunun adıda demokrasi olcak dünyanın hangi gelişmiş ülkesi demokrasi adı altında kendi özvarlığına ve kendine bağlı vatandaşlarına karşı bu politikayı izler anlamakta zorlanıyorum.
Yani bizi yönetenler bize isyan et diyor.600 yıllık bir imparatorluktan geriye kalan bu küçük coğrafyada bile tutunmakta zorlanıyoruz.Herkes kendi kafasına göre bi yerden asılıyor.Adınıda demokrasi ve özgürlük koyuyor.Ama devlet bunlara uzun vadeli çözümler aramak yerine günü kurtaran yöntemlerle çözüm ürettiği düşüncesini veriyor insanlara.
Bu ülkenin vergi veren devletine bağlı bir vatandaşı olarak bu ülkede benim gibi yaşayan insanların hakkının yenmesi çok ağırıma gidiyor

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
1 mayıs demişsin...

1 mayısta bu videoda dehşet saçan tipler yıllardır taksime alınmıyor...

Sayın Kılıçdaroğlu diyorki 1 mayısta taksimi bu videoda izlediğiniz kişilere açacağım...

eğer kılıçdaroğlu seçilirse Taksim aynı bu videodaki görüntülere bürünecek...