3 yıl süren büyük (!) aşk :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

foreverfree

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bundan çoook seneler önceydi.. 3 yıl 5 ay boyunca başka bi ilden sadece net ve telefon üzerinden tanıştığım biriyle çıktım ve onu kendi özelliklerimi vermeden hayalimdeki kişiymiş gibi tanıttım. Safım ya 3 yıl bu yalanı yedi durdu :) şimdi buna çocukluk işte deyipde geçiyorum ama pek de çocuk değildim ya :D neyse işte bigün bu beni aldattıya :D bende şutladım zaten sıkılmış :D PİŞMANIM ! :D :D tabikide şaka süper bi 3 yıldı çok eğlendim :D :wub::wub::wub: :mrgreen:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İlla Spy'ı katil edeceksin yani? :D

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
sanal aşklar eğlenceli olur yau bende bu tecrubeden yaşadım keyifli oluyore :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Saçmalık. Aşkın yalanı olacaksa işimiz var. Kime güveneceğiz?

foreverfree

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Saçmalık. Aşkın yalanı olacaksa işimiz var. Kime güveneceğiz?

merak etme o bana yapıldığı için yapmıştım bana birinden kötülük gelmedikçe ben kimseye kötülük yapmam :) bana güvenebilirsin ya o kadarda kötü biri değilim :D :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
açılın spy geliyor :mrgreen: bu sahnelerin yerine deniz kaplumbağasının günlük yaşamı ile ilgili belgesel izleteceğiz size şiddet dolu sahneleri izlemeyin diye :lol:

[video=youtube;N_ihcoiVBvs]http://www.youtube.com/watch?v=N_ihcoiVBvs[/video]

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
merak etme o bana yapıldığı için yapmıştım bana birinden kötülük gelmedikçe ben kimseye kötülük yapmam :) bana güvenebilirsin ya o kadarda kötü biri değilim :D :D

Ya kırdıysam özür dilerim seni. Bu sanal aşklar yüzünden yakın zamanda canım yandı da.. İnanmadı kız bana :(

foreverfree

Profesör
Reaksiyon puanı
1
o bana birşey yapamaz ya yaparsada öldüm sayın beni :D :D

---------- Post added at 13:22 ---------- Previous post was at 13:21 ----------

Ya kırdıysam özür dilerim seni. Bu sanal aşklar yüzünden yakın zamanda canım yandı da.. İnanmadı kız bana :(

yok canım kırılmadım :) zaten sanala karşıyım artık. sanal aşkalara hayır sanal aşklara hayır!! :D :D

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bundan çoook seneler önceydi.. 3 yıl 5 ay boyunca başka bi ilden sadece net ve telefon üzerinden tanıştığım biriyle çıktım ve onu kendi özelliklerimi vermeden hayalimdeki kişiymiş gibi tanıttım. Safım ya 3 yıl bu yalanı yedi durdu :) şimdi buna çocukluk işte deyipde geçiyorum ama pek de çocuk değildim ya :D neyse işte bigün bu beni aldattıya :D bende şutladım zaten sıkılmış :D PİŞMANIM ! :D :D tabikide şaka süper bi 3 yıldı çok eğlendim :D :wub::wub::wub: :mrgreen:
Kafan iyi senin galiba... bunun neresi komik.. insanların duyguları ile oynamanın sanalı gerçeği mi olur? Allah akıl fikir versin... bir de gelmişsin burada ballandıra ballandıra anlatıyon ya sanki iyi bir şey yapmıssın gibi... sizin gibi insanlar yüzünden bu dünyada aşkın sevginin değer kalmadı...

foreverfree

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kafan iyi senin galiba... bunun neresi komik.. insanların duyguları ile oynamanın sanalı gerçeği mi olur? Allah akıl fikir versin... bir de gelmişsin burada ballandıra ballandıra anlatıyon ya sanki iyi bir şey yapmıssın gibi... sizin gibi insanlar yüzünden bu dünyada aşkın sevginin değer kalmadı...

sanırım sende biraz önce yazdıklarımı okumadın :) evet ballandıra ballandıra anlattım çünkü bana karşı birşey yapıldı bana yapılan kötülüğün karşılığıda böyle olur! kusura bakma senin sanırım duygularınla hiç oynanmadı oynandığında anlarsın nasıl bir intikam beliriyor !!!

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
sanal aşk ne ya :blink: Tanımadığın birine nasıl aşık olacakn :( Yalan söyleme ihtimali % 100.
Hem gözlerinin içine bakmadan aşıkmı olunur :wub:

foreverfree

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Tanimadan degil canlarim bu 3 oluyor ben onu taniyorum bana kotuluk yapmasi icin zaten tanimasi lazim bilmem bu sefer anlatabildim mi

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ben bir şeye karşıyım. Sanaldan aşk olur mu diyorlar. Olur niye olmasın? Sonuçta sanaldaki bireyler de biz değil miyiz? Sonuçta sanaldaki kötü insanlar da iyi insanlar da gerçek hayatta var. Şimdi birisi diyecek bana: " sanaldakiler kendini gizleyebilir." Kendini reel hayatta da gizler bunda abes bir şey yok :)

Bir insan sizin duygularınızla oynamışsa siz neden başkasınınki ile oynuyorsunuz ki? ALLAH' a havale edin olsun bitsin. Herkes o şekilde davranırsa ne olur halimiz?

Kusura bakmayın ben pek tasvip etmedim bu konuyu...

Saygılar...

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Ne aşkmış arkadaş. Gerçeği var, sanalı var, nescafe bile 3'ü bir arada biz monolog :P

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Hızlı giden atın demişler,Bu yaşlarda aşk erken köreltir dikkat :D Tabi birde erken kalkan yol alırmış :D

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Sen aşk yaşamamazsın sadece kendini kandırmışın, kendi yalanlarının ve hayallerinin içinde kaybolmuşun ve bunun tanımını aşk koymuşun, hoşlanmışındır ama eminim aşk yaşamadın.. Eğerki cidden aşk yaşasaydın burada tiye almazdın yaşadıklarını ve sıradan birşey olarak anlatmazdın ;)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Bir deliden itiraflar..:D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ben de 15 yaşındayım ama aşkın nasıl birşey olduğunu biliyorum(forumda arama yerine aşık olmadan önce okuyun yazın :D )Hem bence de insan görmediği kişiye aşık olamaz bakayım aha taş gibi kız şuna bir teklif edem. Var mı böyle birşey ya.Millete abaza derler.Hem bir kere adı üstünde aşk aşk.Sanki bundy jumping yaparkenki heyecan.İnsan bir sese bile aşık olabilir ama ses yeterli değil parçaların tamamlanması gerek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...