3 Yıl İçinde 1 Milyar Cihaz Windows 10 Kullanacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WoZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

WoZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Microsoft, yeni işletim sistemi olan Windows 10'dan bir hayli umutlu gözüküyor. Kullanıcılarına birçok farklı özellik ve değişiklik sunan Microsoft'un tahminleri ise bu kez gerçekten iddialı. Şirkete göre en geç 3 yıl içinde dünyada 1 milyar cihaz Windows 10 kullanıyor olacak.

Yıllık geliştirici konferansında konuşan Microsoft'un işletim sistemi departmanı yöneticisi Terry Myerson'un açıklamaları kulağa gayet mantıklı geliyor. Geçtiğimiz günlerde Windows 7 ve 8 kullanıcılarının 1 yıllığına Windows 10'a ücretsiz sahip olabileceklerinin açıklanması ve Windows Phone cihazlarının Windows 10'a güncellenecek olması iddiayı destekler nitelikte.

a55lD2.jpg

Dünyada Windows işletim sistemi kullananları %18'i hala, XP'de kalmış durumda. Özellikle bu kitlenin dikkatinin Windows 10'a çekilmesi, Microsoft için büyük önem taşıyor. Bilgisayarlarda, leptoplarda, tabletlerde, telefonlarda ve Xbox oyun konsolları gibi sistemlerde kullanılacak olan sistemin ne kadar ilgi göreceği ve ne kadar beğeni toplayacağını ise zaman gösterecek.

WoZ
Güler, oynar, yazar, çizer. ShiftDelete.Net'in bir köşede tek başına yazanı.