- Konuyu başlatan
emir000
Profesör
Hocam Maalesef Öyle Zor Sürüyorum. Sondan Başlayıp Hızlanmayı Düşünüyorum iyimi?Bisiklet sürerken kalkışta öne doğru eğil.Öyle sür.Bu rüzgarın seni engellememesini sağlar.
Hocam Maalesef Öyle Zor Sürüyorum. Sondan Başlayıp Hızlanmayı Düşünüyorum iyimi?Bisiklet sürerken kalkışta öne doğru eğil.Öyle sür.Bu rüzgarın seni engellememesini sağlar.
Aralarından geçmen zor olabilir.Arkalardan gelenleri engellemek için sağ sol yaparlarsa kötü olur.Hocam Maalesef Öyle Zor Sürüyorum. Sondan Başlayıp Hızlanmayı Düşünüyorum iyimi?
Önden Başlasam Araba Çıkacak Diye Korkuyorum.Aralarından geçmen zor olabilir.Arkalardan gelenleri engellemek için sağ sol yaparlarsa kötü olur.
Arap atı gibi sonradan açıl.1 Ciye Dondurma Ismarladılar 2 ciye yani banada meybuz ısmarladılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Busefer Tüm Site Çocukları Yarışa Girdi Yarın Saat Yine 6'da Başka Taktikler Verirmisiniz Yarış 13'Kişilik Olacak Hepside Arkadaşım.
Güzel Fikir Aslında Deneyebilirim Başka Ne Yapabilirim?Arap atı gibi sonradan açıl.
Yapacak birşey yok o zaman.Önden Başlasam Araba Çıkacak Diye Korkuyorum.
İstersen enerji içeceği için dinç ve enerjik olmanı sağlar hemen yorulmazsın.Güzel Fikir Aslında Deneyebilirim Başka Ne Yapabilirim?
Yok Hocam O Olmaz Zararlı.İstersen enerji içeceği için dinç ve enerjik olmanı sağlar hemen yorulmazsın.
Hocam Kenardan Gitsem Sonra 55 Km Sabit Gitsem Olurmu?Yapacak birşey yok o zaman.
Olabilir.Yok Hocam O Olmaz Zararlı.
Hocam Kenardan Gitsem Sonra 55 Km Sabit Gitsem Olurmu?
Hocam eğer 30 dakikadan kısa süretempolu spor yapacaksanız zararlı.İstersen enerji içeceği için dinç ve enerjik olmanı sağlar hemen yorulmazsın.
Disk miArkadaşlar Bizim Sivasta Sitenin Yanıda Kocaman Yol Var Yarışı Orda Yapacağız Benim Bisiklet Çok Hızlanıyor Fren Zor Tutuyor Ne Yapmalıyım Hız Sayacı İle Vitesi Kaldırsam Düzelirmi?
Saat 3 Gibi Hız Ve Fren Testi Yaptım Hızlanırken 45 Km Üstüne Çıkıyor Pedalı Daha Hızlı Çevirince 51-53 gidiyor fren testindede az daha çöp kutusuna çarpacaktım ne yapmalıyım?
O Sorun Çoktan Düzeldi Bile Hocam.Disk mi