3 telefonda kararsız kaldım?

boncuk2009

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1-)huawei ascend mate 7 bataryasi ve parmak izi okuyucusu kendine cekiyor ama gpu su kötü diye biliyorum
2-)sony xperia z2
3-) lg g flex 2 snapdragon 810 5.1.1 ile hala ısınıyor mu?
Öncelik batarya ve oyun performansı

Sarpiyicill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bence mate 7 çünkü z2 şimdilik fena değil ama yakında ömrünü doldurur ve g flex 2 bana çok saçma geliyo

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Oyun performansı demişsiniz GPU olarak rakiplerinden bir değil iki tık geride bir cihazı düşünüyorsunuz.

Bence üçünü de almayın Xperia M5 ile Meizu MX5 gelecek yakında Türkiye'ye.

Onları almak daha mantıklı olur.

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
bildiğim kadarıyla mate7'de 8çekirdekli 1.8ghz kirin işlemci ve 3gb ram mevcut donanımı çok iyi bence ama kirin işlemciler bazı uygulamaları çalıştırmayabiliyor gflex'in ekran yapısını beğenmiyorum bu üçü içinde mate7 benim favorim ha burada olmayan bir telefon tavsiye edecek olsam lg g2 32gb ve z3 compact'a bakmalısın!

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
1-)huawei ascend mate 7 bataryasi ve parmak izi okuyucusu kendine cekiyor ama gpu su kötü diye biliyorum
2-)sony xperia z2
3-) lg g flex 2 snapdragon 810 5.1.1 ile hala ısınıyor mu?
Öncelik batarya ve oyun performansı
3 ünüde önermem açıkcası xperia m5 i bekle derim....

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
bildiğim kadarıyla mate7'de 8çekirdekli 1.8ghz kirin işlemci ve 3gb ram mevcut donanımı çok iyi bence ama kirin işlemciler bazı uygulamaları çalıştırmayabiliyor gflex'in ekran yapısını beğenmiyorum bu üçü içinde mate7 benim favorim ha burada olmayan bir telefon tavsiye edecek olsam lg g2 32gb ve z3 compact'a bakmalısın!
Ama şunu da göz önünde bulundurmalısınız.

Ascend Mate 7'de Cortex A15 1,8 ghz x4 + 1,3 ghz Cortex A7 x4 bulunuyor.. Oldukça eski bir mimari. Ve 32 bit diye biliyorum bu işlemciyi ben. Hem bu cihazda Mali T628 bulunduğunu hatırlıyorum. İyi bir gpu değildir oyun performansından büyük bir şey beklenmemeli. Aşağı yukarı Galaxy Alpha'ya benziyor cihaz. Yani günümüz standardına uygun değil.

Meizu MX5 ile Xperia M5'de MT6795 2,0 Ghz Cortex a53 x8 64 bir tabanlı işlemci bulunuyor. Cihazların GPU'su da iyi.

MX5'de parmak izi sensörü var. Ve ekranı daha büyük (M5:5",MX5:5,5") ayrıca IGZO ekrana sahip.

M5 suya dayanıklı.

Çok da fark yok aralarında bu iki cihazın. Kullanıcının kafasına hangi özellik yatarsa o cihazı tercih etsin.

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Eğer seçeneklerin bunlar ise Xperia Z2 yi tercih et , ama bende m5 bekleme taraftarıyım..

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
[MENTION=468289]Sarpiyicill[/MENTION] Hocam Huawei sıkıntılı bir telefon .Z2'yi tavsiye ederim ben. Bende aynı fiyat segmentinde telefon alacağım yakında.Eğer illaki bu 3'ünden biri diyorsanız Z2.Ekran boyutu önemli değil diyorsanız Z3 Compact veya bunlar dışında, işlemcisi ve gpu'su aynı olan HTC Desire Eye veya One E8'ede bir bakın derim.Kamera olarak Z2'den geridirlerde performans olarak aynılar.

Oyun performansı demişsiniz GPU olarak rakiplerinden bir değil iki tık geride bir cihazı düşünüyorsunuz.

Bence üçünü de almayın Xperia M5 ile Meizu MX5 gelecek yakında Türkiye'ye.

Onları almak daha mantıklı olur.

Hocam bin lira veya daha fazla para verilecekse bir android telefona Snapdragon işlemcilere bakılması gerektiğini düşünüyorum açıkcası.MTK'nın kalitesine biraz şüpheciyim.Ha telefonlar çıkmadan önyargıylada yaklaşmamak gerekir tabi.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
@Sarpiyicill Hocam Huawei sıkıntılı bir telefon .Z2'yi tavsiye ederim ben. Bende aynı fiyat segmentinde telefon alacağım yakında.Eğer illaki bu 3'ünden biri diyorsanız Z2.Ekran boyutu önemli değil diyorsanız Z3 Compact veya bunlar dışında, işlemcisi ve gpu'su aynı olan HTC Desire Eye veya One E8'ede bir bakın derim.Kamera olarak Z2'den geridirlerde performans olarak aynılar.

Hocam bin lira veya daha fazla para verilecekse bir android telefona Snapdragon işlemcilere bakılması gerektiğini düşünüyorum açıkcası.MTK'nın kalitesine biraz şüpheciyim.Ha telefonlar çıkmadan önyargıylada yaklaşmamak gerekir tabi.

MT67.. serisi başlı başına harika. MT6795'de yeterince iyi bir GPU var. Eski ARM Mali 450'leri kullanan Mediatek'den söz etmiyorum ben. Mediatek MT6595 ile çok değişti.

Z2 de önerilebilir ama S801'in üstüne 2 nesil daha işlemci çıktı eskidi yani.

Mediatek MT67.. serisinin üstünde sadece daha yeni duyurulmuş ve hTC A9 Aero'da kullanılacak olan Helio X20 çıktı.

chzzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimde aklımda m5 , z3c , htc one m8 gibi telefonlar var ama kararsızım . sizce m5 i beklesem pişman olrmuyum .yada bu fiyatlarda önerebileceğiniz bi telefon varmıdır ?