3 Tablet arasında kaldım..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kirito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kirito

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben tablet bakıyorum ve 3 tablet arasında kaldım.

1-) Asus MeMo Pad HD 7 : Renkleri falan çok hoşuma gitti ama A7 çip kullanması beni korkutuyor ve usb bağlanamıyor diyorlar ama ben youtube'da gördüm.

2-) Huawei MediaPad 7 Youngh : Bu A9 çip kullanıyor ve usb de takılıyor deniyor.

3-) Artes Q812 : 2Gb ram A7 çip deniyor ama sitelerde bakıyorum 2Gb'lık olanlar hep 600 falan bu 350-400 arası bu yüzden bi korku duyuyorum. Bir de Artes markasına güvenilir mi onuda bilmiyorum. Sonuçta diğer 2'sini araştırınca çok fazla inceleme çıkıyor ama bunda 1 tane bile yok.

Yapmak istediklerim : İnternet üzerinden video, film, anime izlemek (720p , 1080p). Yüksek grafikli oyunlar oynamak. ( Gta: Vc + Gta: Sa + Batman + Aspalht 8 + Modern Combat 4 vb. )

Lütfen yardım edin..

laramio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben tablet bakıyorum ve 3 tablet arasında kaldım.

1-) Asus MeMo Pad HD 7 : Renkleri falan çok hoşuma gitti ama A7 çip kullanması beni korkutuyor ve usb bağlanamıyor diyorlar ama ben youtube'da gördüm.

2-) Huawei MediaPad 7 Youngh : Bu A9 çip kullanıyor ve usb de takılıyor deniyor.

3-) Artes Q812 : 2Gb ram A7 çip deniyor ama sitelerde bakıyorum 2Gb'lık olanlar hep 600 falan bu 350-400 arası bu yüzden bi korku duyuyorum. Bir de Artes markasına güvenilir mi onuda bilmiyorum. Sonuçta diğer 2'sini araştırınca çok fazla inceleme çıkıyor ama bunda 1 tane bile yok.

Yapmak istediklerim : İnternet üzerinden video, film, anime izlemek (720p , 1080p). Yüksek grafikli oyunlar oynamak. ( Gta: Vc + Gta: Sa + Batman + Aspalht 8 + Modern Combat 4 vb. )

Lütfen yardım edin..
Bu söylediklerinin arasından hiç birini kullanmadım ama ipad 3 veya 4 düşünemezmisin?

kirito

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@WienWarrior evet özellik olarak artes daha iyi ama güvenilir mi ondan emin değilim.

Ve malesef param kısıtlı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu söylediklerinin arasından hiç birini kullanmadım ama ipad 3 veya 4 düşünemezmisin?

Param 350 Tl'de kısıtlı :/

WienWarrior

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Samsung Galaxy Tab 2 , Tab 3'ün önceki versiyonu değil farklı bir model o ve daha pahalı.
Ayrıca Artes'e baktım güvenilir değil diyorlar.Sorunla filan olmuş hep.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Prestigio multipad 4 quantum 7 bak islemcisi daha iyi

kirito

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen şimdi baktım ve fiyatının daha yüksek olduğunu gördüm ^^ Özellik bakımından Asus'a yakın gibi ama Asus'un Gta:Sa gameplayını bulamadım. Samsung ta ise rahatlıkla çalıştığını gördüm.

Prestigio multipad 4 quantum 7 bak islemcisi daha iyi

Buna baktım ve özellikleri gayet hoş ama güvenilir midir?

okeymax

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence biraz para biriktirebilirsen biriktir sonra Tab 3 al.Çünkü bu üçünden pişman olabilirsin.Ama senin takdirin tabii ki.

Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum,mediamark power service de çalışıyorum sıkıntı yaşayan müşterilerin ürünlerini service göndermeden önce ilk müdehaleyi biz yapıyoruz samsung tab 3 t210 yazdığın modeller arasında tek işe yarar ürün çünkü sıkıntı çıkaran 10 tabletten ya 1 tanesi bu ürün yada hiç gelmez 50 tl daha biriktir ve o tableti al pişman olmazsın yada borç bulamam diyosan özelden pm at kardeşim

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Aynen şimdi baktım ve fiyatının daha yüksek olduğunu gördüm ^^ Özellik bakımından Asus'a yakın gibi ama Asus'un Gta:Sa gameplayını bulamadım. Samsung ta ise rahatlıkla çalıştığını gördüm.

Buna baktım ve özellikleri gayet hoş ama güvenilir midir?

Bir ara cok incelemisdir arayuz disinda ozelllikleri guzel saglam bir rom atarsin super kullanirsin kilif falanda veriyorlar antutu skoru s3 gibiydi sanırım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence üçünüde alma ben gold da çalışıyorum sattığım bir ürün var onu düşün cihaz reeder reed pad a10 cihaz 4 çekirdekli 1.6 ghz hızında 2gb ram li 10 inç ekran 16 gb hafıza bu cihaz senin yazdığın ve istediğin herşeyi donmadan kasmadan yapar 1 haftada en az 10 tane sattım hiç geri dönüş olmadı ayrıyeten bi tanede kardeşime sattım cihaza en ağır ouynları kurdum banamısın demiyor fiyatta 329 tl