3 Sene kullanılabilecek bir telefon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BobbyZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BobbyZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şimdi ben telefon almak niyetindeyim ve bir telefon alıcaksamda 3 yıl kadar kullanmalıyım çünkü ailemin durumları ve şartları gereği ve aynı zamanda benim aldığım maaşlar geregi fazla pahalı olmayan ve uzun ömürlü bir cihaz arıyorum beyler şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fazla pahalı olmayan demiş sen iphone 5s demişssin. İroniye bak. Neyse şimdi alacağın telefonu 3 sene kullanma olanağın olmayabilir. Pil ömrü, işletim sistemi sürümleri vs vs. Ama en az 1 buçuk sene kullanabileceğin çok iyi ve ucuz 2 tane telefon var.

1 - General Mobile - Discovery Fiyat : 650 - 750 TL arası

2- Motorola - Moto G Fiyat : 650 - 750 TL arası

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Maximum bütçe yazarsaniz daha iyi yardimci olabiliriz

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Uzun süre kullanım için Moto G olabilir ne de olsa sürekli güncelleme alıyor, daha tam çıkmayan sürüme bile geçeceği haberi vardı. Hepsiburada.com'da 630 lira + fazladan orijinal beyaz kapak veriyorlar.

gencfener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence uzun süreli kullanım yapmayı düşünüyorsan lumia serisine bakmalısın ne donma ne kasma yapıyor marketide tüm ihtiyaclara cvp veriyor

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Motorola Moto G al
Motorolanın Moto X ve Moto G üzerinde Google ile bir işbirliği var o yüzden yeni güncellemeler ilk bunlara gelir ve daha uzun süreli kullanabilirsin

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
moto g al yarın bende gidecem almaya oruçlu oruçlu artık güneşin altında nasıl duracaksam

jestercat

Asistan
Reaksiyon puanı
3
samsung e250 al 5 sene kullandım sapa sağlam telefon.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

Bütçeniz iphone 5s almaya yetiyorsa sizi sorunsuz 3-4 yıl idare eder.

İos cihaz almaya bütçeniz yetmiyorsa android istiyorsanız 2 yıldan sonra kullanımda sıkıntılar çıkartabiliyor kasma donma kapanma vs.

Android cihaz istiyorsanız Moto G, bütçeniz fazlaysa Nexus 5 öneririm, Nexus 5 saf android ve ilk güncellemeyi alan cihaz olduğu için sizi rahat 3 yıl götürür.

Mert-adem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En kötü iphone 3 al ama GM discovery alabilirsin veya windowsa gecip lumia falan alabilirsin

Cihan_Demircan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone 5s denmiş. 500-600 lira daha az verip 5c alabilirsin hicbir sıkıntı çıkarmaz. Bir tek parmak izi okuması yok. E o da olmayıversin.

bozkurtnevzat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Akıllı telefon istiyorsan ucuz olsun ama donma yapmasın istiyorsan Nokia yi düşünmelisin

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Ucuz fiyata Android alınmaz beyler ucuz fiyata bir tek WP alınır Lumia 925 tavsiye ederim.