Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beni eve bıraktı şimdi ReDo ile Atoubo teşekkürler onlara buradan. Çok atraksiyonlu bir gün oldu, harikaydı gülmekten öldüm resmen. Yarın sabah işe gideceği için ReDo bu gece eklemez sanırım, yarın akşam yani bu akşam ekler.
20:45 de film'e girdik, 23:45 de mi ne çıktık. Sonra arabayla eve gidiyoduk beni bırakacaklardı, İstanbul yolunda kaza falan olmuş trafik falan takıla takıla geldik.
Konu güncel Teşekkürler @topalsolucan : ) Baya gırgır geçti,İlk adrasa ben ve atoubo yan yana geldik.Diğer arkadaşların gelmesini beklerken espriler havada uçuştu çok güldük Yoldan geçenlere SDN mi diye soruyordu atoubo
Ben ve Atoubo karşımızda ki kan alma aracını görünce dedik hazır gelmişken kan verelim,Girdik forum doldurduk,İlk Atoubo'yu çağırdılar girdi içeri biraz durdu çıktı...yakın zamanda ilişkiye girdiği için almamışlar Sıra bana geldi girdim bayan sorular sordu...ilişki konusunda yalan söylecektim kem küm etim ama olmadı doğruyu söyledim...bayan dedi 1 sene geçmesi lazım aradan korunmalı korunmasız fark etmez veremedik kan.
O değil de madem 1 sene geçmesi lazım,O zaman kimseden kan alamazlar ki,1 sene içinde ilişkiye girmeyen olması imkansız bence saçma geldi bana.....diğer kan verenler yalan söylüyor o zaman ya da Günde kaç kişiye kan gerekiyor Allah bilir...o kanları verenler hiç mi ilişkiye girmedi ya da bizi keklediler.