• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

3. SDN Ankara Buluşması

Baya uzak :D Sen de bize harputun oradan resimler gönder :D

Baya uzak :D Sen de bize harputun oradan resimler gönder :D

15 saat kptan az diil :P Peki özel jeti olan yok mu? :D

---------- Post added at 23:19 ---------- Previous post was at 23:18 ----------

Ben harputa sadece 1-2 defa gittim. Paluluyum ben :D

Ben de hastaneye gitmiştim : ) Harput yazıyordu dağ da dedim bura nere :D

Çekerik resim ortak ne olacak kölen olsun. :D Atlarım bütün resimlere. :P :mrgreen:

Ama ben redonun esprilerini duymak istiyordum :P Video da çekin :D

Vayyyyyyyyy tamam resimlerde ben yokum.Video çeken olur herhalde. :devil2:

Bedavadan stand up yapacam size beş kuruş istemeyecem çünkü 5 kuruş almış olsam zaten 10 kişi falan anca oluruz eee o para da bi işime yaramaz :P

Konu günceL :D

Sen olma demedim ortak :devil2: Ama önce sakal traşı ol :P

Hacı sakalı değil ortak. :D Çene de var biraz, geçen kestim baya uzamıştı.Yeniden uzatıyorum. :D :D Bu arada bu sakal modasını getiren kişilerin arasında olabilirim. :D Aralık Ocak zamanlarında bırakırken kimse bırakmıyodu nerdeyse böyle son zamanlarda görsen 10 kişiden 3ünde var. :D

Bursaya taşnyorsun demk :) bende bursadaym. Bursadan üyeler varsa burdada bir bulşma düzenleyelim.

Son 10 gün ve yer halen belli değil :D

Buluşalımda yer kolay aslında...parti vermeycz ya.

: )

ArkadaşLar şimdi buLuşma Pazar günü yapılacak,
Cuma günü Liste de oLanLar tekrar dan onayLasın veya gelemeyecek varsa söyLesin ya da başka gelmek isteyen varsa belirtsin ki Cumartesi günü de kesin Listeyi çıkaraLım ve BuLuşma saatimize ortak karar aLaLım ve Pazar günü buLuşaLım derim :D

BuLuşma Yerimiz de KızıLay Güven Park'ın orada Colins var onu önü daha iyi oLur hem gölge de biraz :D Bence saat 12:00 - 13:00 arası iyi gibi :D

BaşLıkta 3'ncü deniyor ama Benim iLk oLacak :D

Bizim de bilmem kaçıncıdır İstanbul için ama benim için de ilk olucak. :D

Güncel.

Listedekilere tek tek mesaj atıp konuya bakmalarını isteyeceğim, 3 Temmuz'a karşı çıkan olmaz sanırım. :D :D

Benim 3. olacak inşallahh :D

Konu güncel gelecek arkadaşlar uğrarsa iyi olur, zaten ö.m atıyoruz. :)

---------- Post added at 00:52 ---------- Previous post was at 00:31 ----------

Attık herkese mesajları.