• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

3. SDN Ankara Buluşması

Yok ne problemi olacak ki nerde bu katılacak adamlar mesajına cevap olarak yazdım sadece.

Var mı 3 Temmuz da vay efendim ben gelemem vay efendim ben duymadım diyen ? :mrgreen:

BuLuşma yaz boşLuk bırak "Vayyy efendim" yaz 3360 gönder,Buluşma yeri telefonuna geLsin :P

Hala mekan belli değil, herhalde buluştuktan sonra azcık mekan arayacaz. :D Umarım asker grubu falan sanmazlar. :4:

Minimum nakit ne kadar bulunduralım ? Fikirleri alalım :mrgreen:

Tamam. :mrgreen: bu arada ilk mesajda bulunan herkese tek tek mesaj mı atsak var mı problem diye ? gelemem falan olayı çıkar falan. :D :D

Koca forumda Ankara'da oturan 10 kişimi var ya yokmu daha gelecek olan :)

ReDo beyle seçim günü buluşup yer bakacaktık, ama hava koşullarından dolayı bakamadık. :D Güvenpark'ta buluşuruz olmadı, ordan bir mekana gideriz. :D :D

Bu pazar olmazzzz :D :D benim fen sınavı var pazar günü lys 2 yani. :D :D

Tek sen değilsin ya bakarsın burdan biri gelir onla takılırsınız. :D :D yok mu bu pazar boş olan ReDo ile beraber mekan bakacak babayiğit. :mrgreen:

hafta içi bakamazmısınız beyler?

Konu günceL,

11 gün kaLdı sayın seyirciLer :P

Ayarı verecem bunLara :P

BuLuşma yerimiz KızıLay da mekana bakmak için pazar biri gelsin bakalım :D yoksa buluşunca bakmak zorunda kalacağız.....gerçi her mekan aynı :D Arda sen iyi ayarlıyormuşsun duyduğuma göre :P

Benim pazar günü sınavım var yoksam gelirdim beraber arardık. :mrgreen:

Ben sınava buluşma sınavına girmiyorum gözetmenim. :P :mrgreen: