• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

3. SDN Ankara Buluşması

1-Rom
2-ReDo
3-Adrasa
4-evowinds

Şuan için bu kadar :D

Gelecekler geleceğim diye yazsın, ona göre ilk mesaja yazdıracağım. :D

Bu arada spy gelicek tabi ki, Herkes katılacak umarım. :D

Buluşma nerede ve ne zaman? Ancak ona göre gelip gelemeyeceğimi söyleyebilirim.

3 Temmuz en uygun zaman : ) Yer kızıLay oLur heraL :D KatıLım az oLursa ben arabayLa geLirim 5 kişi falan olursak :D

Gelebilirim diyeyim ama daha 1 ay var kesin konuşamam :) Bu arada yakamıza kırmızı gül mü takıp gelelim tanınmak için :D

SDN LogoLu T-Shirt bastırın öyLe tanırız :D

Arabası olan arabayla gelse organizasyonu ayarlayan arkadaşlar piknik yeri de ayarlasalar piknik yapsak falan süper olur :)

Arabası olan arabayla gelse organizasyonu ayarlayan arkadaşlar piknik yeri de ayarlasalar piknik yapsak falan süper olur :)

Ben geçen dedim. Şöyle mogan ya da göksu parkında öğlenden gideriz akşama kadar takılırız.Fena olmaz var ya.Teknolojiden uzak ne güzel. :P

Öne Şöför dahil 4 sığarız,Arkası açık Kasa:D

ford_kamyonet.jpg

Tamam o zaman bence piknik yapalım mogan veya gölbaşı olur mesela, sıcağın bağrında kızılayda ne yapcaz..

bi branda örtüp mülteci gibi gideriz artık hahah :D

Sizi Almanya'ya götürecem :D Burası münih mi gardaş :D

OLur piknik yapaLım : )

gelinir de araba lazım onları ayarlayın bi arkadaşlar sonra piknik yerini, malzemeleri, kişi başına ücreti falan hesaplayın çok yorucu bi iş olacak emin misiniz bir daha soruyorum?

gelinir de araba lazım onları ayarlayın bi arkadaşlar sonra piknik yerini, malzemeleri, kişi başına ücreti falan hesaplayın çok yorucu bi iş olacak emin misiniz bir daha soruyorum?

ReDo halleder ben de yardımcı olurum. :D Konuya bakan arkadaşlar gelebilirim yazsınlar, ona göre diğer işlemlere geçelim ben çıkıyorum şimdi.. Girince bakarım yarın akşam

Kaçında buluşuluyor şimdi :) Ayın 13'ü pazartesi olduğu için çalışanlar gelemeyebilir. Benim için farketmez :D