• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

3. SDN Ankara Buluşması

Hafta sonu olsun Ankara'dan birçok üyemiz var daha önce katılım gösteren arkadaşlara ö.m atarım ben geri dönüş yaparlar.
Öncelikle bi kafê ayarlayın ben şimdi Tekirdağ'dayım beni burdan yormayın :D

Hafta sonu olsun Ankara'dan birçok üyemiz var daha önce katılım gösteren arkadaşlara ö.m atarım ben geri dönüş yaparlar.
Öncelikle bi kafê ayarlayın ben şimdi Tekirdağ'dayım beni burdan yormayın :D

Emredersiniz efendim. :D Benim aklıma ilk gelen yer Masal kafe :D :D Aslında var ya mangal yapacaktık Göksu Park'ında falan :D

Şimdilik Temmuz ayına bir şey gözükmüyor ama 1 ay sonrasına ne olur bilinmez...

Beyler ağalar, gelecekler geleceğim diye yazsın konuya ekleteceğim. :D Bu arada ne yapıcaz ? cafe yoksa piknik falan mı göksu ya da mogan da ? :D

Demetin cemre parkı da olur :P Gençlik parkına gidelim stres atarız :D

Ben de okey den başka birşey bilmem :D Güven parkta durup geçen kızlara 10 üzerinden puan verelim :D

Hazır gitmişken birşeyi protesto edelim kızılay meydanında :D yapcak çok şey var :D

İki kişiyle olacak iş değil bu gelecekler olacak herkes msn de toplanacak aslında ordan konuşacağız. :D :D Ben şimdi çıkıyorum akşam gelince bakarım yine buraya. :D

Buluşmaya saatler kaldı :P

Hicran,neyi anlamadınız ?

12 hazirandan itibaren 3 ay ankarada olacam.

Spy,seni de bekLeriz...Temmuz 2 ve 3 buluşma olabilir.

kesin tarih ve katılacakların listesini 1. mesaj da belirtirseniz gelebilirim =)

bende gelmek isterim ankaradayım forumu hergün takip ediyorum ama kimseyi tanımıyorum :(