• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

3. SDN Ankara Buluşması

bişi sorucam.

yaşım küçük oldugu için gelebilirim demi . yani böyle +18 bi yer mi olacak?

Stipriz klübünw gitcez ya olmaz muslukçu :P

Tabiki de gelebilirsin : ) Yaş sınırı yok :D

ReDo, oraya akşam gideriz; sen merak etme...Sizi 06 Pavyon'a götürürüm:D :mrgreen:

Vayyyy kankam ya :P

---------- Post added at 14:05 ---------- Previous post was at 13:53 ----------

Tandoğandaydı demi 06....az geçmedim önünden :D

gelmek isterdim ama askerden yeni geldiğim için yorgunluğumu 1 ay atlatmam lazım, inşallah bir daha buluşmalara söz katılırım. ;)

Arkadaslar normalde bu tarz seylere katılmam ama aile toplantısı olunca katılmamak olmaz.

sizden süper bi organizasyon bekliyorum beyler :)

İnşaLLaah Rom : ) FestivaL havasında bir buLuşma oLacak :P

3G hızında dedikoduları yetiştiririz sana Amanda merak etme...:D

beyler yaklaşıyo yavaş yavaş akılda bişeyler var mı neler yapılacak nerede buluşulacak ve gelenler kimler ?
İlk mesajda belirtin bütün bunları, mesaj düzenleme hakkınız yok biliyorum onun için süper mod. arkadaşlara mesaj atabilirsiniz.

evet katılacak arkadaşlardan isimleri alalım sonra mesaj atayım süper modlardan birine ilk sayfaya yazsın. :D

Katılacağım diye belirtelim. :D

Rom...Şuan görünür de Sen,ben ve Arda var :D Nerede buLuşabiLiriz bi yer seçeLim önceLikLe ve 26 Haziran dan sonra ayın En son günü Perşembeye geLiyor....Hafta içi mi hafta sonu mu ? oLacak ?

YapacakLarımızın arasında iLk tanışma oLabiLir :D Sonrası geLir zaten..Ya da bir Cafe buLup orada kaynatmak.

Rom...Şuan görünür de Sen,ben ve Arda var :D Nerede buLuşabiLiriz bi yer seçeLim önceLikLe ve 26 Haziran dan sonra ayın En son günü Perşembeye geLiyor....Hafta içi mi hafta sonu mu ? oLacak ?

YapacakLarımızın arasında iLk tanışma oLabiLir :D Sonrası geLir zaten..Ya da bir Cafe buLup orada kaynatmak.

26sından sonra benim için her gün uygun akarım ben her türlü. :D

Ayın 2 ve 3 de bana daha uygun haftaiçi ne oLur ne oLmaz iş yerinden kaçamam beLki :D