Soru 3 Oyun Arasından Hangisi

Hangisi

• The Crew 2

Kullanılan: 1 6.7%
  • Forza Horizon 4

Kullanılan: 14 93.3%
  • Far Cry : New Dawn

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
3 aylık Xbox Game Pass'im var daha aktif etmedim. FH4 3 ay oynadıktan sonra keşke bende kalsaydı der miyim onu bilmiyorum. Bu 3 oyun arasında siz olsanız hangisini alırdınız?

3 oyunu da çok merak ediyorum indirimde neredeyse aynı fiyatları kararsız kaldım.

emin:)

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124
3 aylık Xbox Game Pass'im var daha aktif etmedim. FH4 3 ay oynadıktan sonra keşke bende kalsaydı der miyim onu bilmiyorum. Bu 3 oyun arasında siz olsanız hangisini alırdınız?

3 oyunu da çok merak ediyorum indirimde neredeyse aynı fiyatları kararsız kaldım.
FH4 sarıyo bence.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639

Forza Horizon 4. Araba seslerinin çoğunluğu berbat olsada onun dışında çok güzel bir oyun. The crew 2 nin araba fizikleri son çıkan nfs oyunlarından bile kötü.

IDisaster

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,666
FH4 ü 2 aydan fazladır oynuyorum diyen ya fanboyudur oyunun yada abartıyordur. 2 aya simgesini görmeye tahammül edemeyeceğim seviyeye geldim. Pekii bir direksiyon setin olsa aynısını mı söylersin derseniz eğer fark bambaşka olurdu. Klavye ile bir yere kadar gidiyor oyun.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
FH4 aldım gerçekten özlemişim müthiş bir oyun. Teşekkürler herkese.
Hayırlı olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

FH4 ü 2 aydan fazladır oynuyorum diyen ya fanboyudur oyunun yada abartıyordur. 2 aya simgesini görmeye tahammül edemeyeceğim seviyeye geldim. Pekii bir direksiyon setin olsa aynısını mı söylersin derseniz eğer fark bambaşka olurdu. Klavye ile bir yere kadar gidiyor oyun.
Fanboyu veya oyunu abartmıyorum. Çoğu araba sesleri gerçekten rezalet ve çoğu arabaların modefiye seçenekleri zayıf ama onun dışında çok güzel bir oyun. Emin olun the crew 2 denilen fizik motoru rezalet bir oyunu oynamaktan araba sesleri kötü olan FH4 oynamak çok daha iyidir. 2,5 yıldır Xbox controller ile oynuyorum.

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,564
The crew2 ve forza horizon 4 a sahibim.
Crew2 nun tek güzel yanı motorsiklet, uçak, tekne gibi araç türü fazlalığı. Araba modeli olarak forza daha fazla. Mekaniğe alışıp online girmek istesen 300le gitsen bile sonunculuğun garanti.
Zorla görevleri yapman için diretiyor. Hatta görevlerin 2. Ve 3. Yıldızlarını yapman içinde diretiyor. Orada da online da olduğu gibi modifiye etmen gerekli yoksa son anda da olsa bir araç seni geçip yıldızı almanı engelliyor.

Forza aldığın için aklında en ufak şüphe kalmasın. Hayırlı olsun.